Έκρηξη Λίβανος: Το μωρό - θαύμα που γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια επέστρεψε στο σπίτι του (βίντεο)

Ο George, το μωρό- θαύμα των εκρήξεων της Βηρυτού, επέστρεψε στο σπίτι...

Ο George, το μωρό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των εκρήξεων στη Βηρυτό την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς του.

Το μωρό επισκέφθηκε, πριν πάρει εξιτήριο, ο επικεφαλής του τμήματος μαιευτικής του νοσοκομείου.

Ο μικρούλης  που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των εκρήξεων, κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς του, στο Jal el-Dib. Είναι ένα πραγματικό θαύμα για αυτήν την οικογένεια που βίωσε από τόσο κοντά την καταστροφή.

 

Μία από αυτές είναι και η ιστορία μιας γυναίκας, της Emmanuelle, που ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το μωρό της, όταν οι φονικές εκρήξεις έπληξαν τη Βηρυτό.

Όπως περιγράφει ο σύζυγος της γυναίκας, Εdmond, ο οποίος απαθανάτισε και τις απίστευτες αυτές στιγμές με το κινητό του, στο BBC, «έπεσε το ταβάνι... Φοβήθηκα πως μπορεί να είχε χτυπήσει εκείνη ή το μωρό». 

 

Η μαμά του μικρούλα, Emmanuelle, ετοιμαζόταν να μπει στην αίθουσα για να γεννήσει, όταν μέσα σε μια στιγμή, όλα ανατράπηκαν.

Διαβάστε επίσης: Λίβανος - έκρηξη: Η στιγμή που η ετοιμόγεννη μπαίνει στην αίθουσα τοκετών για να φέρει το μωρό της στον κόσμο (βίντεο)

Μιάμιση ώρα μετά την τραγωδία του Λιβάνου, ο μικρός George ήρθε στον κόσμο υγιής, αν και μέσα στα συντρίμμια. 

Ο πατέρας του, Edmond, μαγνητοσκόπησε ολόκληρη τη σκηνή, μάρτυρας αυτής της τραγικής στιγμής.

"Ο γιος μου Georges γεννήθηκε κάτω από τρομερές συνθήκες, δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός όταν γεννήθηκε", είπε στο Reuters.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ