Όταν η ζωή νικά τον θάνατο: Πατέρας ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Είχε χάσει σύζυγο & μωρό μπροστά στα μάτια του

Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι....

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε επίσης: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ξανά πατέρας : Ήρθε στον κόσμο η κόρη από τη νέα του σύζυγο - Συγκινεί το μήνυμα του

Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2019 η αγαπημένη του Εμμανουέλα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και τώρα όλοι μαζί υποδέχτηκαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου τρία χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που στέρησε τη ζωή του παιδιού του και της μητέρας του γιου του, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή.

Τρια χρόνια πριν ο πατέρας και σύζυγος,  είδε την οικογένειά του να διαλύεται σε μερικά δευτερόλεπτα. Εχασε την 33χρονη σύζυγό του και τον 3χρονο γιο του στο τραγικό τροχαίο της εθνικής Αθηνών-Λαμίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ