Στο νοσοκομείο σοβαρά άρρωστος ο Ρόμπερτ Τραμπ - Φανερά στεναχωρημένος ο Πρόεδρος επισκέφτηκε τον αδελφό του φορώντας μάσκα

Ανήσυχος για την υγεία του μικρού του αδελφού....

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας μάσκα, επισκέφθηκε χθες τον μικρότερο αδελφό του Ρόμπερτ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης .

Η επίσκεψη του διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP που κάλυπτε το γεγονός.

«Έχω έναν εξαίσιο αδελφό. Έχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον μικρότερο αδερφό του.

Γεννημένος το 1948, ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι σοβαρά άρρωστος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου που δεν αναφέρονται όμως σε άλλες λεπτομέρειες. Ούτε ο Λευκός Οίκος, αλλά ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησαν από τι υποφέρει ο Ρόμπερτ Τραμπ αναφέρουν οι NYT.

Ποιος είναι ο Ρόμπερτ Τραμπ 

Ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι ένα από τα τέσσερα αδέλφια του Προέδρου,

Ο ίδιος είχε προηγουμένως εργαστεί για τον μεγαλύτερο αδερφό του ως ανώτατο στέλεχος του Οργανισμού Τραμπ.

Για πολλά χρόνια ο 72χρονος συνήθιζε να απασχολεί τις κοινωνικές σελίδες του Μανχάταν, κυρίως για τις ερωτικές του περιπέτειες.

Παρόλα αυτά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διατηρήσει ένα χαμηλότερο προφίλ.

Σε μια συνέντευξη του 2016 με το New York Post, περιέγραψε τον εαυτό του ως μεγάλο υποστηρικτή του αγώνα του αδερφού του για τον Λευκό Οίκο. «Στηρίζω τον Ντόναλντ χίλια τοις εκατό», είχε πει ο Ρόμπερτ Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ