Η Μαντόνα & εγώ έχουμε γενέθλια! Ας γιορτάσουμε σήμερα τη μεγάλη σταρ της ποπ με αφιέρωμα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της (βίντεο)

Η Βασίλισσα της ποπ κλείνει σήμερα τα 62!

Γεννημένη στις 16 Αυγούστου του 1958, η Madonna κλείνει σήμερα τα 62 της χρόνια!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting Today...............everyday is my Birthday ??????? #roses #jerrodblandino

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Η αειθαλής βασίλισσα της ποπ ανέβασε στο instagram, μια σειρά φωτογραφιών της, με αφορμή τα γενέθλιά της, με το πρόσωπό της να δειχνεί πιο... λείο από ποτέ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resting Birthday Bitch Face...................... ??? #happybirthday #leo #fire

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Χωρίς ίχνος ρυτίδας και με χείλη μάλλον πιο φουσκωμένα, η Madonna Louise Veronica Ciccone - όπως είναι το πλήρες όνομά της - ανέβασε στον λογαριασμό της και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να τραγουδά live το remix του τραγουδιού της Dua Lipa "Levitating". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dualipa #levitatingremix

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Η εκκεντρική σταρ είναι γνωστή για τη συνεχή ανανέωση της εικόνας και της μουσικής της, καθώς και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της.

 

 

Δεν έχει διστάσει να χρησιμοποιήσει θρησκευτικά και σεξουαλικά σύμβολα στα βιντεοκλίπς της, ενώ συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις επιλογές της- κάτι που δεν φαίνεται να την ενοχλεί, το αντίθετο μάλλον...

 

 

 

 

Αναμφισβήτητα της αρέσει να προκαλεί, ωστόσο η μουσική και το στυλ της έχουν επηρεάσει πολλούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο καθώς και - χωρίς υπερβολή - όλες τις νεότερες ποπ τραγουδίστριες!

 

 

Έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ενώ από τα 80s είναι γνωστή ως "Βασίλισσα της ποπ" λόγω της διαχρονικής επιτυχίας της και της προσαρμοστικότητας που την διακρίνει. 

 

Έχει ανακηρυχθεί ως η πιο εμπορική γυναίκα τραγουδίστρια του 20ου αιώνα, ενώ σύμφωνα με τα περιοδικά Time και Forbes, είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου!

 

Είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες #1 επιτυχίες στα διεθνή τσαρτς, ενώ έχει αναγνωριστεί ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 330 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

 

Η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, ενώ θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός σε όλο τον πλανήτη... 

 

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Vanity Fair, «Ήμουν ένα μοναχικό κορίτσι που έψαχνε για κάτι. Δεν ήμουν επαναστατική με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Με ένοιαζε να είμαι καλή σε κάτι. Δεν ξύριζα τις μασχάλες μου και δεν φορούσα make-up όπως έκαναν τα υπόλοιπα κορίτσια. Όμως μελετούσα και είχα άριστους βαθμούς... ήθελα να γίνω κάποια». 

 

Και τα κατάφερε! Το μικροκαμωμένο κορίτσι από το Μπέι Σίτι του Μίσιγκαν κατόρθωσε να γίνει σταρ παγκόσμιας εμβέλειας... 

Χρόνια πολλά Madonna!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ