Παντρεύτηκε μυστικά η πανέμορφη Χρυσάνθη Ντάφλα - Ποιος το αποκάλυψε (φωτό)

Βιον ανθόσπαρτο στους νεόνυμφους... 

Νυφούλα ντύθηκε πριν από λίγες ημέρες η εντυπωσιακή Χρυσάνθη Ντάφλα, στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on

Η ίδια, μάλιστα, άλλαξε το όνομά της στο instagram, προσθέτοντας και το επίθετο του συζύγου της!

Τις ευχές του έστειλε μέσω social media και ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως η ξανθιά καλλονή παντρεύτηκε μυστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just married @chrysanthidafla ??Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός...ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει...με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη..."ας τα όλα πάνω μου Χάρη" θυμάμαι να μου λέει... φίλος μάγκας-προστάτης....δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι...μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες...όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο....μια ενεργειακή συμπόρευση...σχεδόν μαγική...χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς...χωρίς να αναλύεις ...χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια....ήταν και ήμουν πάντα εκεί.... πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ....μοναχικά και ανατρεπτικά....Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη...για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ...η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς...... Να ζήσεις ψυχή μου??να είσαι ευτυχισμένη!

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on

«Just married @chrysanthidafla ??Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός... ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει... με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη..."ας τα όλα πάνω μου Χάρη" θυμάμαι να μου λέει... φίλος μάγκας-προστάτης.... δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι... μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες... όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο.... μια ενεργειακή συμπόρευση... σχεδόν μαγική... χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς... χωρίς να αναλύεις... χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια... ήταν και ήμουν πάντα εκεί... πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε... μοναχικά και ανατρεπτικά... Πλέον είναι η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη... για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ... η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς... Να ζήσεις ψυχή μου??να είσαι ευτυχισμένη!» ήταν το τρυφερό μήνυμά του για τον γάμο της φίλης του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ