Σοκάρει η περιγραφή του 67χρονου που επιτέθηκε με τσεκούρι στην πρώην σύζυγό του: «Ήθελα να την αποτελειώσω» (βίντεο)

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης στην Καλλιθέα... 

O 67χρονος άνδρας που επιτέθηκε με τσεκούρι στην εν διαστάσει σύζυγό του στην Καλλιθέα, άρχισε να αποκαλύπτει στους Αστυνομικούς τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης.

Όπως είπε, από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, παραμόνευε έξω από την πολυκατοικία στην Καλλιθέα, περιμένοντας την 54χρονη.

«Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε "πάλι εδώ είσαι ρε π…". Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα ‘χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω» ήταν τα λεγόμενα του καθ' ομολογία δράστη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. 

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου» συμπλήρωσε. 

Όπως αποκάλυψε, δε, όταν κατάλαβε πως η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, εκείνος αποφάσισε να την «αποτελειώσει». 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Καλλιθέα: Ο σύζυγος εξαγριώθηκε & της επιτέθηκε με τσεκούρι επειδή του ζήτησε διαζύγιο - Σκηνές θρίλερ στο δρόμο (Φωτό & Βίντεο)

«Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν» ανέφερε. 

Η 54χρονη κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ