Η Γωγώ Μαστροκώστα συγκινεί: Η ουσία της ζωής μου είναι να δημιουργήσω έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, την κόρη μου

Δείτε τι είπε για την κόρη της...

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία μίλησε για την οικογένειά της και την ζωή της ως δημόσιο πρόσωπο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν είναι το μαύρο διαφορετικό....τα άσπρα είναι όλα ίδια!!! #instaphoto #instapic #photo #blackandwhite #me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello summer!!! Μια καλοκαιρινή συνάντηση!! @grhello @ariskavatzikis @dimitris__stamatiou @nikolbartzoka @christos_alexandropoulos !! ?♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro) στις

 

Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, η οποία πριν από χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και τον νίκησε, είναι πλέον πιο δυνατή από ποτέ και πολύ ευτυχισμένη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εύχομαι σε όλους μόνο χαρούμενες στιγμές !!! #summervibes #mood #instaphoto #familia #friendshipgoals #thinkpositive #greece??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro) στις

 

Η ίδια μεταξύ άλλων είπε στην συνέντευξή της: «Κοιτώντας πίσω, πολλά θα μπορούσα να μην είχα κάνει. Θα μπορούσα να μην υπάρχω καν σε αυτό τον χώρο. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα ήταν χίλιες φορές καλύτερα να μην με γνωρίζει άνθρωπος. Δεν εξαρτήθηκε πότε η ευτυχία μου από την επαγγελματική καταξίωση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Κοιτώντας πίσω, πολλά θα μπορούσα να μην είχα κάνει. Θα μπορούσα να μην υπάρχω καν σε αυτό τον χώρο. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα ήταν χίλιες φορές καλύτερα να μην με γνωρίζει άνθρωπος. Δεν εξαρτήθηκε πότε η ευτυχία μου από την επαγγελματική καταξίωση. Η έκθεση και η αναγνωρισιμότητα φέρνουν κι άλλα πράγματα, που τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τα βιώσει κανείς. Στόχος μου ήταν να είμαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσω έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, την κόρη μου. Αυτή είναι η ουσία της ζωής μου. Έβλεπα τις γυναίκες που είχαν χάσει τη ζωή τους, κυνηγώντας καριέρες, και ήταν αρνητικό παράδειγμα για μένα. Έλεγα στον εαυτό μου “πρόσεξε μη γίνεις έτσι”». Η Γωγώ Μαστροκώστα στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί. Hello!, το περιοδικό που επιλέγουν οι άνθρωποι για να μιλήσουν για τις αλήθειες της ζωής τους. #hola #hello #internationalmagazine interview @ariskavatzikis photos @nikolbartzoka styling @christos11_6 muah @dimitris__stamatiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

 

Η έκθεση και η αναγνωρισιμότητα φέρνουν κι άλλα πράγματα, που τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τα βιώσει κανείς. Στόχος μου ήταν να είμαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσω έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, την κόρη μου. Αυτή είναι η ουσία της ζωής μου. Έβλεπα τις γυναίκες που είχαν χάσει τη ζωή τους, κυνηγώντας καριέρες, και ήταν αρνητικό παράδειγμα για μένα. Έλεγα στον εαυτό μου “πρόσεξε μη γίνεις έτσι”».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ