Το σίριαλ της Έλεν Ντε Τζένερις συνεχίζεται: Απολύθηκαν 3 κορυφαίοι παραγωγοί της εκπομπής για σεξουαλική παρενόχληση & κακή συμπεριφορά

 Νέες κατηγορίες από τους εργαζόμενους του «Ellen Show»...

Το «Ellen DeGeneres Show» έχει γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από την WarnerMedia μετά από πολυάριθμες αναφορές για προβλήματα στα παρασκήνια της εκπομπής. 

Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω ισχυρισμών για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η κ. DeGeneres ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα. Σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό της είπε ότι «λυπάται πολύ για αυτό που έχει γίνει», σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Στελέχη της παραγωγού εταιρείας Telepictures και του διανομέα Warner Bros. Television έστειλαν ένα σημείωμα στους υπαλλήλους του σόου, την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι θα τους ζητήσουν την άποψή του για την εμπειρία τους από την εκπομπή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday, @kristenanniebell. You might be the world’s greatest person.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night we had to say goodbye to our dog Wolf. He brought us so much love and joy. I hope we did the same for him.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

Τον Απρίλιο, υπήρξαν αναφορές για «στρες και πίεση» ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου, λόγω «κακής επικοινωνίας», ενώ τους είπαν να περιμένουν μειωμένη αποζημίωση κατά τις αρχικές διακοπές λειτουργίας λόγω κορωνοϊού – ακόμη και όταν έπρεπε να στήσουν μια νέα παραγωγή στο σπίτι της Ντε Τζενέρις στο Λος Άντζελες, απ’ όπου γύριζε την εκπομπή στην καραντίνα.

Ακόμη, υπήρξαν αναφορές για ρατσιστικά σχόλια ανάμεσα σε υπαλλήλους που δουλεύουν στην καθημερινή εκπομπή.

 

Εκείνη την εποχή, ένας εκπρόσωπος της Warner Bros αναγνώρισε ότι «η επικοινωνία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη», αλλά ανέφερε πως υπάρχουν "επιπλοκές" λόγω του χάους που προκλήθηκε από τον COVID-19. Η WarnerMedia, όπως και όλα τα άλλα στούντιο, δέχτηκε πίεση τα τελευταία χρόνια για να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για προβλήματα στον χώρο εργασίας.

 

 

Ένας εκπρόσωπος της Warner Brothers επιβεβαίωσε ότι το show έχει «χωρίσει τους δρόμους» του με τους παραγωγούς Ed Glavin και Kevin Leman, και τον συν-παραγωγό Jonathan Norman.

Δείτε επίσης: H Ellen DeGeneres απαντά για πρώτη φορά σε όσα της καταλογίζουν με ένα γράμμα στους συνεργάτες της: Λυπάμαι- Χωρίς εσάς δεν θα είχα τόση επιτυχία (βίντεο)

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος, αρκετοί πρώην υπάλληλοι του show δήλωσαν στο Buzzfeed News ότι είχαν βιώσει ρατσισμό ενώ εργάζονταν στην εκπομπή, το οποίο έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy από την έναρξή του, το 2003.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ