Απίστευτες εικόνες από την Wuhan: Στο σημείο μηδέν του κορωνοϊού κάνουν pool party με χιλιάδες άτομα - Χωρίς μάσκες & αποστάσεις, ο ένας πάνω στον άλλο (φωτό - βίντεο)

Ενώ ο κόσμος καίγεται, στη Wuhan κάνουν party!

Εικόνες που προκαλούν έκπληξη, αλλά και οργή, ήρθαν στη δημοσιότητα από την πόλη Wuhan της Κίνας, από όπου ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο η επιδημία του κορωνοϊού, που πλέον πλήττει όλη την υφήλιο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, το Σάββατο 15 Αυγούστου έγινε ένα μεγάλο pool party σε water park της πόλης, στο οποίο παρευρέθηκαν χιλιάδες άτομα, ενώ έγινε και συναυλία.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ήταν κυριολεκτικά... ο ένας πάνω στον άλλο!

Χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να τηρούν το social distancing, που εφαρμόζεται πια σε ολόκληρο τον κόσμο και χωρίς να κρατούν καν τις στοιχειώδεις αποστάσεις, διασκεδάζουν... σαν να μην υπάρχει αύριο. 

Στο άλλοτε "σημείο μηδέν" της πανδημίας η ζωή έχει επιστρέψει - ίσως περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε - στα φυσιολογικά της.

Οι χρήστες του twitter σχολίασαν με οργή τα όσα συμβαίνουν στην κινεζική πόλη, ενώ όλος ο πλανήτης βιώνει τα αποτέλεσματα της πανδημίας του κορωνοϊού, τόσο στο επίπεδο της υγείας, όσο και της οικονομίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ