Ρωσία - Βίντεο ντοκουμέντο : Ο εχθρός του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, σφαδάζει από πόνους - Δηλητηριασμένος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Στην εντατική ο Ναβάλνι, όπως φαίνεται "δηλητηριάστηκε"...

Ο αντιπολιτευόμενος στο Κρεμλίνο Αλεξέι Ναβάλνι βρίσκεται στην εντατική αφού, όπως φαίνεται, δηλητηριάστηκε, δηλώνει σήμερα εκπρόσωπός του σε μήνυμά της στο Twitter.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι βρισκόταν σε πτήση από τη Σιβηρία για τη Μόσχα όταν το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του Κίρα Γιάρμις. "Ο Αλεξέι δηλητηριάστηκε" και "βρίσκεται εφεξής στην εντατική", σημείωσε στο μήνυμά της.

 

 

 

 

 

"Πιστεύουμε ότι ο Αλεξέι δηλητηριάστηκε με κάτι που ανακατεύτηκε με το τσάι του. Δεν ήπιε τίποτε άλλο σήμερα το πρωί", διευκρίνισε η εκπρόσωπός του.

"Οι γιατροί δήλωσαν ότι το δηλητήριο απορροφήθηκε γρήγορα μέσω του ζεστού ροφήματος", πρόσθεσε.

 

 

 

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass επιβεβαίωσε ότι ο Ναβάλνι εισήχθη στην εντατική της τοξικολογικής μονάδας των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου του Ομσκ, στην Σιβηρία αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο 44χρονος δικηγόρος, που είναι ο κύριος αντιπολιτευόμενος στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τα δημοσιεύματά του κατά της διαφθοράς κυκλοφορούν ευρέως μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει υποστεί κι άλλες επιθέσεις κατά της σωματικής του ακεραιότητας στο παρελθόν. Το 2017 τον είχαν ψεκάσει με αντισηπτικό στα μάτια την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Каждый раз очень счастлив, когда попадаю в квартал разноцветных многоэтажек.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Алексей Навальный (@navalny) στις

 

Ο Ναβάλνι, οι υποστηρικτές του και οι οικογένειές τους κάθε τόσο συλλαμβάνονται, υφίστανται διώξεις και αστυνομικές πιέσεις σε όλη τη Ρωσία.

«Δεν είναι βέβαιο» ότι δηλητηρίασαν τον Ναβάλνι - Συνεργάτες του: Ήταν κακό το τσάι!

Δεν είναι βέβαιο ότι δηλητηρίασαν τον Αλεξέι Ναβάλνι, όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του, υποστήριξε ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, με τη δήλωση αυτή να προκαλεί οργή. Η ηγετική μορφή της αντιπολίτευσης νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Балтика - это как Мальдивы. Только на 20 градусов холоднее.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Алексей Навальный (@navalny) στις

 

Ο Ανατόλι Καλιντσένκο γιατρός του νοσοκομείου στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας σημείωσε ότι η «δηλητηρίαση από φυσικά αίτια» είναι μια από τις διάφορες διαγνώσεις που εξετάζονται, αλλά οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ο Καλιντσένκο κανε τη δήλωση αυτή μετά τις δηλώσεις που έκανε η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις, σύμφωνα με την οποία ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου βρίσκεται σε κώμα αφού κατανάλωσε ένα φλιτζάνι τσάι, στο οποίο, όπως είπε, πιστεύει ότι είχαν ρίξει δηλητήριο.

 

 

«Ναι φυσικά. Ήπιε κακό (χαλασμένο) τσάι» σχολίασε καυστικά η εκπρόσωπός του, κάνοντας λόγο για κρατική προπαγάνδα σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε σκόπιμη δηλητηρίαση, αλλά ήταν κάτι τυχαίο, που προκάλεσε ο ίδιος ο Ναβάλνι στον εαυτό του. «Ήμουν με την Αλεξέι από το πρωί, καθόμουν στη διπλανή θέση του αεροπλάνου, και (ό,τι του συνέβη) δεν έχει καμία σχέση με συνηθισμένη δηλητηρίαση» δήλωσε κατηγορηματικά η Γιάρμις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ