Άντα Λεούση - ζώδια: Διάθεση για ευγένεια, προσαρμοστικότητα, αρμονία

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Απολαμβάνουμε σήμερα  την γλυκιά Σελήνη στο Ζυγό! Διάθεση για ευγένεια, προσαρμοστικότητα, αρμονία και συντροφικότητα, υπόσχεται μία ήρεμη και γλυκιά Παρασκευή, σε όλους!  

ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.

 

ΛΕΩΝ: Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους, που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δε θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει αναφέρει το oroskopos

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δε θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση, για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ