Μύκονος: Συνέλαβαν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πως έμπλεξε σε καυγά & φέρεται να έδειρε αστυνομικό

Tι συνέβη; 

Στον Εισαγγελέα οδηγείται αυτήν την ώρα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τον αδελφό του και τον φίλο τους ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους Βρετανούς τουρίστες έξω από μπαρ της Μυκόνου, την ώρα που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν για να φύγουν.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για τον covid-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @manchesterunited ・・・ Our skipper ? Harry #Maguire has played a massive 5️⃣4️⃣1️⃣2️⃣ minutes for club and country this season — the most in the world! ?#MUFC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε.

Όταν έφτασαν όμως, ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατέβηκαν και το έβαλαν στα πόδια φωνάζοντας και βρίζοντας. Κλήθηκαν ενισχύσεις και οι ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My home ❤️?? #MUFC #OT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

 

Την ώρα της σύλληψης και πάλι προσπάθησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στο τμήμα φώναζαν, προσπάθησαν να τους χρηματίσουν και γενικώς ήταν εριστικοί και επιθετικοί.

Το πρωί εμφανίστηκαν απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία σε λίγη ώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου αναφέρει το ΑΠΕ.

 

Τι προηγήθηκε:

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό ήθελαν το άγριο σκηνικό να εξελίσσεται στην περιοχή Φάμπρικα Μυκόνου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τελικά, καθώς το επεισόδιο συνεχίστηκε και αργότερα σε άλλο σημείο του νησιού, συνελήφθη και έμεινε στο κρατητήριο για ώρες.

Αρχικά, ένα βαν γεμάτο με Βρετανούς, εννέα τον αριθμό, είχε μία διένεξη με δύο πεζούς, πιθανότατα Έλληνες. Το περιστατικό έληξε αναίμακτα, ωστόσο στο σημείο έφτασε η αστυνομία.

 

 

Τότε, δύο από τους Βρετανούς άρχισαν να βρίζουν και χτύπησαν έναν αστυνομικό.

Συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Μυκόνου, όπου εκεί όμως αρνούνταν να μπουν στο τμήμα, ενώ έβριζαν και χτύπησαν ξανά αστυνομικό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @_fernhawkins I love you ❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Maguire (@harrymaguire93) στις

 

Τελικά, τρεις άνδρες συνελήφθησαν για εξύβριση και δύο για σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Μεταξύ των δύο, απεκαλύφθη ότι ήταν και ο Χάρι Μαγκουάιρ ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαγκουάιρ την προηγύμενη νύχτα ήταν στα Ματογιάννια, όπου έγινε αντιληπτός από φίλους της ομάδας και αποθεώθηκε.

Πηγή βίντεο: Daily Mail

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

"Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Μύκονο

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα (ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γ.) ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ