Δείτε το βίντεο με τον Harry Maguire την ώρα του μεγάλου καβγά με άλλους Άγγλους - Μπουνιές, κλωτσιές

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στα σοκάκια της Μυκόνου με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Manchester United, Harry Maguire. 

O 27χρονος αμυντικός ενεπλάκη σε καβγά με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία!

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Mykonos Voice, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο αδελφός του και ο φίλος του πιάνονται στα χέρια με άλλους τουρίστες, ενώ "πέφτουν" μπουνιές και κλωτσιές. 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τον αδελφό του και τον φίλο τους ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους Βρετανούς τουρίστες έξω από μπαρ της Μυκόνου, την ώρα που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν για να φύγουν.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για τον covid-19. 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Maguire (@harrymaguire93) on

 

Όταν έφτασαν όμως, ο Maguire και οι άλλοι δύο κατέβηκαν και το έβαλαν στα πόδια φωνάζοντας και βρίζοντας. Κλήθηκαν ενισχύσεις και ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν.

Την ώρα της σύλληψης και πάλι προσπάθησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στο τμήμα φώναζαν, προσπάθησαν να τους χρηματίσουν και γενικώς ήταν εριστικοί και επιθετικοί.

Το πρωί εμφανίστηκαν απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

(Photo: Α. ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

 

 

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

(Photo: Α. ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στον 27χρονο αρχηγό της Μάντσεστερ, όπως και στους συγκατηγορούμενούς του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη και εξύβριση κατά συρροή και αφέθηκε ελεύθερος. 

Παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία, όμως η δίκη τους αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

 

 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ο Maguire είναι ελεύθερος «προς το παρόν» και του επιτρέπεται να επιστρέψει στην Αγγλία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ