Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Δύο αδέλφια από τη Γαλλία, 48 & 54 ετών, έχασαν τη ζωή τους - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια που παραθέριζαν στην περιοχή, μπορεί να ήταν υπήκοοι Γαλλίας, όμως είχαν ρίζες από την Αμαλιάδα

Ένα απίστευτο τροχαίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής κοντά στην Αμαλιάδα, το οποίο κόστισε τη ζωή σε δύο αδέρφια από τη Γαλλία.

Ένας άντρας 48 ετών και μια γυναίκα 54 ετών, σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ που επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 9.10 το βράδυ, όταν το αυτοκίνητό τους έχοντας κατεύθυνση από τη Μαραθιά προς την Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε “εσάκι” που κάνει ο δρόμος προ του καναλιού, δεν ακολούθησε την πορεία του δρόμου, αλλά συνέχισε στην ευθεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα κιγκλιδώματα της εξωτερικής πλευρά του γεφυριού στο σημείο να το διασχίσει διαγώνια, να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα της άλλης πλευράς και να καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι, σύμφωνα με το ilialive.gr.

 

 

Το τροχαίο έγινε αντιληπτό από τους περίοικους που κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Παραμένει άγνωστο πόσο χρόνο παρέμεινε από τη στιγμή του τροχαίου το αυτοκίνητο στο νερό και αν ο θάνατος για τα δύο αδέρφια επήλθε λόγω πνιγμού ή λόγω τραυματισμού. Αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το πιθανότερο όμως είναι να εγκλωβίστηκαν πέφτοντας μέσα στο κανάλι και να πνίγηκαν.

Οι άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας με τη βοήθεια αστυνομικών και διασωστών και οχημάτων τράβηξαν το όχημα από το κανάλι στο πρανές το επανέφεραν σε ορθή θέση και απεγκλώβισαν τον άντρα και τη γυναίκα νεκρούς, όπως και το σκυλάκι τους που είχε την ίδια τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια που παραθέριζαν στην περιοχή, μπορεί να ήταν υπήκοοι Γαλλίας, όμως είχαν ρίζες από την Αμαλιάδα από προγονικό τους πρόσωπο. Έτσι ταξίδευαν τα καλοκαίρια στην περιοχή.

Αυτές οι διακοπές έμελλε να είναι οι τελευταίες...

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος και αναζητούν συγγενικά πρόσωπα των νεκρών για να λάβουν περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ