Τραγωδία για τον Larry King: Πέθαναν τα 2 από τα 5 παιδιά του μέσα σε 3 εβδομάδες (φωτό)

Ο κορυφαίος παρουσιαστής δέχθηκε ισχυρό χτύπημα από τη μοίρα... 

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά ο 86χρονος θρύλος της μικρής οθόνης, Larry King, καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έφυγαν από τη ζωή τα δύο από τα παιδιά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry King (@larrykingnow) on

Ο διάσημος παρουσιαστής είναι πατέρας πέντε παιδιών και όπως αποκάλυψε η εγγονή του στην Daily Mail, βιώνει μία απίστευτη τραγωδία, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του.

Στις 28 Ιουλίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο γιος του Andy King. Η οικογένειά του θεωρεί ότι ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή προσβολή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by True Crime Table Talk (@truecrimetabletalk) on

Λίγες ημέρες αργότερα, η οικογένεια βίωσε άλλη μία τραγωδία με την κόρη του, Lary King, Chaia, να χάνει τη "μάχη" με τον καρκίνο του πνεύμονα, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

«Όλοι νιώθουμε πολύ άσχημα, συντετριμμένοι... Ο Larry είναι πραγματικά πληγωμένος και ταραγμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η 31χρονη εγγονή του, Jillian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry King (@larrykingnow) on

Να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Larry King υπέστη εγκεφαλικό πριν από λίγους μήνες και η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry King (@larrykingnow) on

Μάλιστα, λόγω του κορωνοϊού και της άσχημης κατάστασης της υγείας του δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Φλόριντα για την κηδεία του γιου του, την οποία τελικά παρακολούθησε μέσω βίντεο. 

«Ήταν πολύ άρρωστος πέρυσι. Τα παιδιά του ήταν συνεχώς κοντά του και τον φρόντιζαν... Είναι πολύ ταραγμένος που έχασε δύο από τα παιδιά του τώρα» είπε η Jillian για τον παππού της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ