Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σε σχολικό event συμμετείχαν ο Δούκας & η Δούκισσα του Sussex - Πρίγκιπας Harry & Meghan με τον μικρό Archie αγκαλιά (φωτό)

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση, βοηθώντας μη κερδοσκοπικές οργανώσεις 

Ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, συμμετείχαν σε ένα event, για την επιστροφή των παιδιών στις σχολικές αίθουσες, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Λος Άντζελες. 

Το πριγκιπικό ζεύγος πήγε στο δημοτικό σχολείο Dr Owen Lloyd Knox και βοηθώντας στο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Baby2Baby» μοίρασε σχολικά είδη σε μαθητές που ξεκινούν τα εξ' αποστάσεως - λόγω κορωνοϊού - μαθήματά τους, για το σχολικό έτος 2020 - 21, όπως αναφέρει το royalcentral.co.uk.

Φορώντας γάντια και μάσκες προστασίας και ντυμένοι casual, ο Harry και η Meghan, που ήταν χαμογελαστοί και πολύ προσιτοί, μοίρασαν πέρα από τα σχολικά είδη και βιβλία, τσάντες, ρούχα και τρόφιμα σε παιδιά φτωχών οικογενειών της περιοχής. 

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση, βοηθώντας μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και μετά την μετακόμισή τους στην Αμερική και προσφέροντας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ