Η βασίλισσα Μάξιμα & ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά – Όταν έφτασαν στη Μήλο τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός (Φωτό)

Ένα υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας…

Την πανέμορφη Μήλο επέλεξε να επισκεφθεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας, συνοδευόμενος από την καλλονή σύζυγό του, βασίλισσα Μάξιμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zomerfotosessie 2016 ☀️ #queenmaxima #kingwillemalexander #koninginmaxima #koningwillemalexander #nederland #netherlands #throwback #2016 #maxima ?: @koninklijkhuis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

 

Μετά το Πόρτο Χέλι η Μάξιμα και ο σύζυγός της απόλαυσαν τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου από το σκάφος τους και επισκέφθηκαν τις τοπικές ταβέρνες για να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα του κυκλαδίτικου νησιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zomerfotosessie 2013 ☀️ #queenmaxima #kingwillemalexander #koninginmaxima #koningwillemalexander #nederland #netherlands #throwback #2013 #maxima ?: @koninklijkhuis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

 

Το βασιλικό ζεύγος έκανε βόλτες στην περιοχή Κλέφτικο με ταχύπλοο σκάφος που οδηγούσε ο ίδιος ο Γουλιέλμος-Αλέξανδρος, και στη συνέχεια περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raja dan Ratu Belanda yang sekarang sedang bertahta nih. Raja Willem-Alexander dan Ratu Maxima namanya. Mereka belum lama datang ke Indonesia loh. Tepatnya bulan Maret lalu.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Let's talk about Royals (@royalwatcher.ina) στις

 

Δείτε επίσης: Το νέο σκάφος Wajer αξίας 2 εκ. ευρώ που αγόρασαν ο βασιλιάς & η βασίλισσα της Ολλανδίας -16 μέτρα, αρχίζει ταξιδάκια από το Πόρτο Χέλι (Φωτό)

 

Παρόλο που η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα διακριτική, κάποιοι ντόπιοι αναγνώρισαν το χαλαρό και φιλικό ζευγάρι και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, λαμβάνοντας θετική απάντηση.

 

 

Η Μάξιμα φορούσε ένα πορτοκαλί/μαύρο midi φόρεμα με prints, ενώ κρατούσε ένα χρυσό clutch. Είχε τα μαλλιά της ίσια κάτω και ήταν εμφανώς μαυρισμένη και αμακιγιάριστη.

 

 

 

 

Ο Βίλεμ Αλεξάντερ φορούσε μαύρο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ