Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Ζουγανέλης - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Πουλόπουλο (φωτό)

Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media...

 

Πέθανε, σε ηλικία 79 ετών, ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές που η φωνή του έχει ταυτιστεί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας.

Αφησε πίσω του πλούσιο μουσικό έργο, με κορυφαία την ερμηνεία του στο άλμπουμ "Ο δρόμος" των Μίμη Πλέσσα-Λευτέρη Παπαδόπουλου, το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, με εκατομμύρια αντίτυπα, ρεκόρ που μέχρι σήμερα κανείς άλλος ελληνικός δίσκος δεν έχει πλησιάσει

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είπε το δικό του αντίο. 

 

Η σύζυγος του συνθέτη Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μας μεθυσες με το φεγγάρι, εδωσες ζωη στο Αγαλμα με τη φωνή σου και ξαφνου ”Επεσε βαθεια σιωπή”.... ξεκουρασου ψυχουλα μου...Δυναμη στα κορίτσια σου..την Μπεττυ και την Αντουλα...”Οταν μιλας για χωρισμό να μην δακρυζεις μπρος μου..” ειχες πει...Και τραγουδήσαμε μαζί σου....Κι ευτυχως που δε με βλέπεις τωρα....Γιατι δεν δακρυσα μόνο...Πόνεσα πολύ...Καλό σου ταξιδι Γιάννη της καρδιάς μας....». 

Κι ' άλλοι καλλιτέχνες όμως είπαν το δικό τους αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή. Ανάμεσά τους η Καίτη Φίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Δάντης κι' άλλοι πολλοί ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό ταξίδι στη φωνή της νιότης μας... #giannispoulopoulos #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giota Negka Official (@giota_negka_official) στις

 

Η Χάρις Αλεξίου ανέφερε: «Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ. Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. καλό σου ταξίδι. Χαρούλα».

Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941 στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας. Οι γονείς του κατοικούσαν στην Αθήνα στην περιοχή του Μεταξουργείου και ύστερα μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Σε ηλικία 5 ετών μένει ορφανός από μητέρα και μεγαλώνει με τον πατέρα του Γιώργο και τον μικρό αδερφό του Βασίλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ