Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο ναύτης που τραυματίστηκε από την έκρηξη σε πλοίο

Κατέληξε ο μηχανικός....

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, άφησε ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε από το ατύχημα στο πλοίο 

Ο 30χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε πλοίο της γραμμής και αμέσως διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ο μηχανικός υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εργαζόμενοι του πλοίου, με τον έναν εξ' αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ, ενώ διασωληνώθηκε επιτόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, αναφέρει το flashnews.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το ατύχημα προκλήθηκε, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή ατμού και από αυτήν να τραυματιστούν οι τέσσερις εργαζόμενοι.

Δείτε επίσης: Έκρηξη στο μηχανοστάσιο πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου - Τέσσερις τραυματίες, μέλη του πληρώματος

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η  Εταιρεία σας ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 24 Αυγούστου περί ώρα 9:30 π.μ. στο Πλοίο BLUE HORIZON το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Από τη διαρροή τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη πληρώματος που εκτελούσαν τις εργασίες συντήρησης, οι οποίοι διακομίσθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εξ αυτών, δύο μέλη πληρώματος νοσηλεύονται ενώ στα υπόλοιπα δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ