Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; - Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμα και αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και ότι θέλετε να βοηθήσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ότι αποδίδει και μην καταναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές εκεί που χρειάζεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά όπως και να έχει αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες σας και όχι οι επιθυμίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες, οπότε ξεκινήστε επαναστατώντας απέναντι στην καταναλωτική σας μανία που αδειάζει την τσέπη σας.

 

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε τέχνη και τεχνική τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται πιο ελκυστικές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτό το μήνα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε αυτοπειθαρχία, τολμήστε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για να κάνετε μια νέα αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες και πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι’ αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιο τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι δε σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Για ότι δε διορθώνεται, κάντε το πιο ανεκτικό, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σας εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην προσκολλάτε στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στη συναισθηματική σας ζωή.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ