Η συγγνώμη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας: Το απολογητικό μήνυμα μετά το περιστατικό στις διακοπές τους στη Ελλάδα – «Στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε σημασία…» (Φωτό)

Δείτε την ανακοίνωση τους…

Αναστάτωση στον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας έφερε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

Σε αυτήν, ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα ποζάρουν δίπλα στον ιδιοκτήτη εστιατορίου της Mήλου, χωρίς προστατευτική μάσκα.

Το βασιλικό ζεύγος κατέπλευσε πρόσφατα στις Κυκλάδες με το ιδιωτικό τους γιοτ και όπως είναι φυσικό βγήκαν και στη στεριά.

Δείτε επίσης: Το νέο σκάφος Wajer αξίας 2 εκ. ευρώ που αγόρασαν ο βασιλιάς & η βασίλισσα της Ολλανδίας -16 μέτρα, αρχίζει ταξιδάκια από το Πόρτο Χέλι (Φωτό)

Ο βασιλιά και η βασίλισσα που είχαν επισκεφθεί την Μήλο με τις κόρες τους, την 16χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, την 15χρονη πριγκίπισσα Αλεξία και την 13χρονη πριγκίπισσα Αριάν, δέχτηκαν κριτική για το ότι δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Δείτε επίσης: Η βασίλισσα Μάξιμα & ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά – Όταν έφτασαν στη Μήλο τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός (Φωτό)

Το βασιλικό ζευγάρι κατέφυγε λοιπόν στο Twitter για να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν τηρούσαν την απόσταση του 1,5 μέτρου που επέβαλε η Ολλανδία, αλλά και το ότι δεν φορούσαν μάσκες. Στο προσωπικό μήνυμα που έγραψαν οι Ολλανδοί βασιλιάδες για να εξηγήσουν το σφάλμα τους, έγραψαν:

«Μια φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δείχνει ότι κρατάμε πολύ μικρή απόσταση. Στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε σημασία. Φυσικά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει, διότι η συμμόρφωση με τους κανόνες κατά του κορωνοϊού είναι απαραίτητη ακόμη κι όταν είμαστε σε διακοπές για τον έλεγχο της διάδοσης του ιού».

Το μήνυμα υπογράφουν ως «WA & Maxima», υπονοώντας ότι ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα, το έγραψαν προσωπικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ