Τα ζώδια από την Άντα Λεούση: Ταύροι προχωρήστε σε διεκδικήσεις & εσείς Υδροχόοι προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως, έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και ειρηνικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας που είναι η πιο αγνή και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους για να τους δείξετε πως δεν τους έχετε ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί αυτό χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή έχετε συνήθως πάντα τύχη, δε σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιστάσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό πως κάποιες αλλαγές που κάνετε να τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε απλά εσείς να έχετε τεκμήρια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε είναι ίσως επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού σας χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν το στόχο τους και έχετε κάθε λόγο για να είστε χαρούμενοι. Όμως, μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δε χρειάζεται.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ