Χαλαρή η Μέγκαν Μαρκλ σε black & white: H καλοκαιρινή νεοφεμινιστική συνέντευξη σε 86χρονη - Σαν σκηνικό ταινίας εποχής (Φωτό & Βίντεο)

Όμορφη και χαλαρή στον κήπο της

Συνέντευξη μέσα στον κήπο του πανέμορφου και φωτεινού σπιτιού της στη Σάντα Μπάρμπαρα έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας στην δημοσιογράφο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Γκλόρια Στάινεμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε κατενθουσιασμένη από τη συνάντησή της με την 86χρονη Γκλόρια σε ένα βίντεο για το «Makers women», μια πλατφόρμα για την γυναικεία ενδυνάμωση.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για τη σημασία της ψήφου και της εκπροσώπησης των γυναικών στις επερχόμενες εκλογές.

«Σήμερα είναι μια πολύ σπουδαία μέρα, για μένα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα», λέει η Μέγκαν Μαρκλ στην ακτιβίστρια.

Μάλιστα, στο σετ εμφανίστηκαν και τα δύο σκυλιά της Μέγκαν που έκατσαν μαζί τους.

«Ο σκύλος θέλει να είναι μπροστά στην κάμερα» αστειεύτηκε η ακτιβίστρια δείχνοντας την Πούλα, την οποία η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υιοθέτησαν το 2018, λίγο μετά τον αρραβώνα τους. Ο άλλος σκύλος, ο Γκάι, συντρόφευε την δούκισσα πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι και τον πήρε μαζί της στο Λονδίνο το 2017, αφήνοντας πίσω τον άλλο σκύλο της, τον Μπόγκαρτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

discuss representation, why each vote matters and how all women “are linked, not ranked." MAKERS has an exclusive look at that historic backyard chat! ? Q&A to come tomorrow.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKERS Women (@makerswomen) στις

Στο ασπρόμαυρο clip, η Μέγκαν φορά ένα λευκό παντελόνι με ρίγα και λευκό t-shirt, μαύρα πέδιλα Stella McCartney αλλά και ένα ψάθινο καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ