Αναδυόμενη χυμώδης Αφροδίτη η Μαρία Κορινθίου κλείνει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις κάνοντας βουτιές ή κούνια

Έχει υπέροχο σώμα με καμπύλες...

Η Μαρία Κορινθίου είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς. Η ίδια βάζει φωτιά στο Instagram όταν ανεβάζει φωτογραφίες της όπου ποζάρει με το μπικίνι της μέσα στη θάλασσα. 

Το χυμώδες κορμί της και οι εντυπωσιακές της καμπύλες της έχουν δώσει το παρατοτσούκλι Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι και όχι άδικα. 

Έχει τα στοιχεία της απόλυτης μεσογειακής γυναίκας, που κάνει τους άλλους να παραληρούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #maria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @intimissimiofficial #intimissimi #intimissimigirls ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Μια τρελή που δένεται με ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις.. Δένεται με το παρελθόν και αδυνατεί να προχωρήσει.. Ντρέπομαι γι’ αυτή την εμμονή, γιατί βλέπω πως δεν κάνει καλό.. Ακόμη και τα ασήμαντα δεν μπορώ να τα αφήσω πίσω.. Ούτε κακία κρατώ σε όσους με πλήγωσαν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.. Επιμένω να ανάβω τα κεριά που μου σβήνει ο άνεμος..Είμαι μια αθεράπευτη ονειροπόλα Κι αν μένω με τα πόδια κολλημένα στη γη, δεν περιμένω λύπηση ή οίκτο Το δικό μου παραμύθι ακόμα το ψάχνω και δεν χαρίζομαι ούτε πουλιέμαι ούτε δανείζομαι.. Είμαι καλά με αυτά που έχω και μ’ εκείνα που κυνηγώ. Πάντα είμαι ειλικρινής και ας έχω να αντιμετωπίσω όλο το ψέμα του κόσμου. Δεν θα αλλάξω για κανέναν που δεν μου μοιάζει Θα τον εκτιμήσω γι’ αυτό που είναι αλλά δεν μπορώ να του κάνω τη χάρη ν’ αλλάξω. Και ίσως ακόμη κι αν το ήθελα.. δεν νομίζω οτι είναι εφικτό.. Προσπαθώ να εξωθήσω τον κόσμο μου στα άκρα του, όσο μπορώ για να φτάσω κοντά σε όσα θεωρώ ιδανικά.. Κάπου κάπου σκέφτομαι πως θα ήταν πολύ πιο εύκολο Αν ήμουν διαφορετική.. Αν ήμουν σαν όλους τους άλλους.. Αν τα πέρναγα όλα εύκολα χωρίς να με αγγίζει τίποτα.. Ίσως και να υπάρχουν άτομα εκεί έξω που με βλέπουν έτσι Εκείνοι που βλέπουν την προσποιητά αδιάφορη μάσκα που φοράω κατά καιρούς Και με βαφτίζουν αναίσθητη Μ’ αυτούς δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ Μα να που είμαι φτιαγμένη έτσι.. ώστε να με νοιάζει..Όχι, ξέρεις κάτι; Δεν το μετανιώνω αυτό Ξέρω τι είμαι και δεν θα μπω στον κόπο να το αποδείξω σε κανέναν....»~ Α.Π ___________ #maria #simpleme #mariakorinthiou #dreamer #αθεράπευτα_ονειροπόλα #truestory #αλκυονηπαπαδακη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

Το φετινό της καλοκαίρι το πέρασε δίπλα στην θάλασσα με στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεγνοισιάς κοντά στον άντρα της Γιάννη Αιβάζη και την κόρη της Ισμήνη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing to say..... ? Απλά προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε, ασφαλείς, το υπόλοιπο του καλοκαιριού. @calzedonia ? @roulamoniaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

Δείτε επίσης: Mαρία Κορινθίου: Το μακρύ "καυτό" καλοκαίρι της Ελληνίδας Μπελούτσι - Μπικίνι στα βότσαλα & κλικ από Αϊβάζη (φωτό)

 

Τώρα το αποχαιρετά κάνοντας κούνια και με μια βουτιά! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ