Άγριες Μέλισσες: Κυνηγούν με οργή την Ελένη, δύσκολες στιγμές - Δείτε τις καταιγιστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου (Φωτό)

Δείτε όσα θα συμβούν…

Ακόμα πιο ανατρεπτικός και καθηλωτικός θα είναι ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Η μεγαλύτερη ανατροπή που θα παρακολουθήσουμε θα είναι στα πρώτα επεισόδια, η παραδοχή της Ελένης πως εκείνη δολοφόνησε τον Σέργιο Σεβαστό την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα το TV O’CLOCK, η Μυρσίνη νιώθει να δικαιώνεται, καθώς επαληθεύεται το ένστικτο που είχε από την αρχή για τον θάνατο του γιου της.

Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, αφού συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον ίδιο του τον ανιψιό θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο Διαφάνι φτάνει ένας νεα­ρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Δρόσω. Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί , έκπληξη. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλή­ματα μόλις τώρα ξεκινούν; Ο Ιορδάνης, υφασματέμπορος από τη Ροδιά, γνωστός στο χωριό, καθώς κάνει δουλειές τόσο με τη Ρίζω όσο και με την Ουρανία, ερωτεύεται παρά­φορα τη Δρόσω! Δεν γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της και ξεκινά να την πολιορκεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η κοπέλα δεν μένει αδιάφορη στο φλερτ του... Άλλωστε, έχει γνωρίσει δύο φορές την απόρριψη. Μία από τον Παύλο, τον τραγουδιστή του μπουλουκιού που πέρασε'από το χωριό τους, και άλλη μια από τον Νικηφόρο, που κάθε φορά που τη συναντά την κοιτάζει με απέ­χθεια. Έτσι, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του Ιορδάνη την αγγίζουν... Αισθάνεται μετά από καιρό υπέροχα δίπλα σε κάποιον που δεν τη θεωρεί «πρόβλημα»... Βλέπει επιτέλους μια ακτίνα φωτός να ξεπροβάλλει, εκεί όπου υπήρχε μόνο μαύρο σκοτάδι, και αποφασίζει να ακυρώσει τη συμφωνία της με την Ασημίνα και τη Μυρσίνη και να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της να ευτυ­χήσει! Κι αυτό γιατί ο Ιορδάνης δεν θα κάνει πίσω όταν θα μάθει την αλήθεια! Αυτή είναι η υπέρ­τατη απόδειξη της αγάπης του! Ο νεαρός ερωτευμένος άντρας δεν θα διστάσει να αναλάβει το παιδί της και να το μεγαλώσει μαζί της, σαν αληθινός πατέρας του... Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με αυτήν την τροπή που της επιτρέπει να κρατήσει το παιδί της αλλά και να ζήσει μια κανονική, όμορφη ζωή δίπλα σε κάποιον που αγαπά. Μόνο που υπάρχει ένα αγκάθι σε αυτή την προοπτική. Ο άνθρωπος που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της και κάνει τη θυσία για εκείνη, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού...#agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Η Ελένη μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται από τον Προύσαλη, ο οποίος είναι και ο ίδιος σοκαρισμένος. Ο ενωμοτάρχης, όμως, φοβάται πως θα υπάρξουν αντίποινα από τους Σεβαστούς, καθώς δεν πρόκειται να αφήσουν ατιμώρητη τη φόνισσα του γιου τους.

Οι φόβοι του δεν θα αργήσουν να επαληθευτούν μιας και η Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με σκληρές καταστάσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι αρχίζουν να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Κάποιοι προσπαθούν να δώσουν στην Ελένη ελαφρυντικά γνωρίζοντας τον βίαιο χαρακτήρα του Σέργιου αλλά κάποιοι άλλοι εξαγριώνονται ζητώντας την πιο σκληρή τιμωρία για τη φόνισσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντονιστείτε στον ANT1 για το 57ο επεισόδιο ?#ant1 #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

Η μεταφορά της Ελένης στις φυλακές γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κανένας όμως δεν μπορεί να την σώσει από το μένος των ανθρώπων του Δούκα. Το πλήθος την πλησιάζει επιθετικά και της μιλάει σκληρά.

Την αποκαλούν φόνισσα και ένας από αυτούς ορμά κατά πάνω της δίνοντάς της ένα χαστούκι.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή των όσων πρόκειται να περάσει η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ