Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε δίαιτα & γυμναστική όλο το καλοκαίρι – Έτοιμη να αντιμετωπίσει τον βάρη χειμώνα «Στη Φωλιά των Κου Κου» (Φωτό)

Η εντυπωσιακή ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό...

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της για λίγο καιρό ακόμα, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Ως λάτρης των social media, η Κατερίνα Καραβάτου αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στην αναμονή ή σε αναμονή... Καλημέρα αγαπημένοι μου!!! Σας στέλνω... τα πάντα όλα! @starkoukou #starkoukou @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μία ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό από το μπαλκόνι του δωματίου της.

Η παρουσιάστρια του Star καθρεπτίζεται στην μπαλκονόπορτα του ξενοδοχείου όπου μένει και τόνισε πως η εικόνα δεν έχει ούτε φίλτρα, ούτε ρετούς.

«Είναι από αυτές τις φωτογραφίες που τις βγάζεις για να τις ποστάρεις και να γράψεις #nofilter. Αλλά είναι όντως έτσι, οπότε οκ. Άρα voila, με ευχές για ένα υπέροχο απόγευμα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν "βροχή".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ