Paris Hilton - Το πιο άτακτο κορίτσι της ροζ ελαφρότητας εξομολογείται: «Ήθελαν να με σπάσουν, μου έκαναν bullying» (Φωτό)

"Με έκαναν μόνιμα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου"

Η Paris Hilton είναι μια από τις διασημότητες της διεθνής σόουμπιζ, η οποία έχει γίνει γνωστή για τις κοσμικές εμφανίσεις και για την μεγάλη περιουσία που έχει στην κατοχή της.

 

 

Είναι κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον και δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή των ξενοδοχείων Χίλτον. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τον Τύπο με τα καμώματά της καθώς και για τις σχέσεις της.

 

 

Η Paris Hilton, φαίνεται ότι έχει πολλά ταλέντα, καθώς εκτός από socialite, είναι μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και businesswoman.

 

 

Λίγο πριν κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της δικάσιμης κληρονόμου, «This Is Paris» στο κανάλι του Hilton στο YouTube, η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στα ΜΜΕ, όλα όσα της συνέβησαν ως έφηβη κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο ιδιωτικό σχολείο Provo Canyon στη Γιούτα, τη δεκαετία του ’90.

 

 

«Έθαψα την αλήθεια μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά είμαι υπερήφανη του πόσο δυνατή γυναίκα έγινα. Ο κόσμος μπορεί να υποθέτει ότι όλα στη ζωή μου ήρθαν εύκολα, αλλά θέλω να του δείξω ποια πραγματικά είμαι», δήλωσε.

 

 

«Ήταν τόσο εύκολο να το σκάω και να πηγαίνω σε κλαμπς και πάρτι. Οι γονείς μου ήταν τόσο αυστηροί που με έκαναν να θέλω να επαναστατώ. Με τιμωρούσαν παίρνοντάς μου το κινητό, την πιστωτική κάρτα και ακόμη κι έτσι δεν κατάφερναν κάτι. Πάλι έβγαινα έξω μόνη μου», αναφέρει η Hilton και εξηγεί στους δημοσιογράφους πως αυτός ήταν και λόγος για τον οποίο βρέθηκε σε ιδιωτικό σχολείο σύμφωνα με το must.

 

 

«Ήξερα πως όλα θα ήταν χειρότερα από οπουδήποτε αλλού. Έπρεπε να ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν στο επίκεντρο.

 

 

Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι να πέσω για ύπνο, όλη μέρα μου φώναζαν, ούρλιαζαν, ήταν ένα συνεχόμενο βασανιστήριο. […] Το προσωπικό έλεγε απαίσια πράγματα. Με έκαναν μόνιμα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου, μου έκαναν bullying. Νομίζω πως ο στόχος τους ήταν να μας “σπάσουν”.

 

 

Μας κακοποιούσαν και στην πράξη, μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν. Ήθελαν να εμποτίσουν με φόβο τα παιδιά ώστε να είμαστε υπερβολικά φοβισμένοι για μην τους υπακούμε», περιέγραψε η Paris.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ