Άγριες Μέλισσες: Η δίκη της Ελένης φέρνει δολοφονία - σοκ στο Διαφάνι; - Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε όσα θα συμβούν…

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σύντομα στον ANT1 με την Ελένη και τις αδερφές της να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο.

 

 

Το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ για τη δίκη της Ελένης, αλλά και την... άγρια δολοφονία που θα σοκάρει.

 

 

Η δίκη της Ελένης βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχει στο πλευρό της τις αδελφές της, τον Λάμπρο, τον Θωμά, τον Νέστορα, τον Προύσαλη, τη Βιολέτα και όλους τους συγχωριανούς της, ενώ απέναντι της είναι οι Σεβαστοί και όσοι έχουν πάρεδώσε μαζί τους.

 

 

Όμως τα πράγματα για εκείνη δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν. Γιατί μπορεί να είπε πως σκότωσε τον Σέργιο ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά οι «αντί-πολοί» της έχουν από ένα περιστατικό άγριας κόντρας μαζί της για να διηγηθούν.

 

 

Έτσι φαίνεται πως η Ελένη δεν έχει υπομονή και πως δεν είναι ήρεμος χαρακτήρας. Αυτό δυσχεραί­νει τη θέση της, παρά τις προσπάθειες των δικών της ανθρώπων να αποδείξουν πως απλώς πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που διεκδι­κεί τα θέλω της και προστατεύει όσα της ανήκουν, «θέλω το κεφάλι της!

 

 

Να καταδικαστεί σε θάνατο και να πεθάνει όπως ο γιος μου», λέει η Μυρσίνη στον Δούκα και εκείνος μαζί με τον δικηγόρο την καθησυχάζουν: «Δεν θα περάσει έτσι αυτό, Μυρσίνη! Η δολοφονία του γιου μας θα τιμωρηθεί! Μην ανακατεύεσαι άλλο, άσε'μας να κάνουμε τη δουλειά μας».

 

 

Την επόμενη μέρα η δίκη συνεχίζε­ται και είναι η κατάθεση του Δούκα Σεβαστού, ο οποίος αφού καταθέτει πως ο γιος του ήθελε τη Σταμίρη για γυναίκα του, στη συνέχεια ρίχνει βόμβα μεγατόνων λέγοντας: «Η Σταμίρη μαζί με τον Γιάννο σκότωσαν τον γιο μου», και ξαφνικά στο δικαστήριο επικρατεί πανικός!

 

 

Ο δικαστής εξηγεί πως αυτή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία και δίνει εντολή να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Η Ελένη με τη Δράσω βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς γνωρίζουν πως ο Γιάννος δεν έκανε τίποτα!

 

 

Και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά πήρε και το έγκλημα πάνω του για να τις σώσει και στη συνέχεια αυτοκτόνησε ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζουν! Τις κατακλύζουν τύψεις για την ιεροσυλία που έκανε ο Δούκας να κατηγορήσει έναν νεκρό, αλλά δεν μπορούν και να πουν τίποτα!

 

 

Το ίδιο σοκ παθαίνει και η Ασημίνα όταν το μαθαίνει, αλλά και ο Μιλτιάδης, που για άλλη μία φορά βλέπει να σέρνουν το όνομα του νεκρού παιδιού του στη λάσπη.

 

 

Εκείνο που κανείς δεν ξέρει είναι πως ο Μιλτιάδης έχει πάνω του ένα όπλο αποφασισμένος να καθαρίσει μια και καλή το όνομα του νεκρού παιδιού του. Πάει έξω από το σπίτι του Δούκα, ο οποίος εκείνη την ώρα φεύγει με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Όλοι σοκάρονται.

 

 

«Μιλτιάδη, άσε κάτω το όπλο, δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα», του λέει ο Κωνσταντής, ενώ ο Δούκας του μιλάει ειρωνικά: «θα με σκοτώσεις; Κάνε το! Μια ζωή ένας δειλός ήσουν!

 

 

Τι περιμέ­νεις;» τον προκαλεί και ο Μιλτιάδης του απα­ντάει: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξα­ναπιάσεις στο στόμα σου τον Γιάννο μου. Είμαι σίγουρος ότι εσείς τον σκοτώσατε, ο γιος μου δεν ήταν δολοφόνος», λέει και πατάει τη σκανδάλη.

 

 

Ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και η σφαίρα τον πετυχαίνει στο κεφάλι! Πέφτει κάτω αιμόφυρτος, ενώ ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και κοιτάζει σοκαρισμένος. «Μελέτη», ψελλίζει και πλησιάζει, ενώ ο Κωνσταντής με τον Δούκα φεύγουν.

 

 

Ο Μιλτιάδης σημαδεύει τον Δούκα!

Όπως προαναφέραμε, ο Μιλτιάδης γίνε­ται έξαλλος όταν μαθαίνει από τον Λάμπρο τα όσα κατέθεσε ο Δούκας στο δικαστήριο: «Πώς τολμάει να κατηγο­ρεί τον Γιάννο μου; Πάλι το παιδί μου του φταίει; θα τον σκοτώσω», φωνάζει και ο Λάμπρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

 

 

Ο Μιλτιάδης όμως είναι έξω φρενών και σπάει πράγματα. Κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, ενώ ο ενώ κοινοτάρχης τον προειδοποιεί: «Μιλτιάδη, σου απαγορεύω μέχρι να τελειώσει η δίκη να πλησιάσεις τον Δούκα, για να είμαστε σίγουροι! Η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη».

 

 

Εκείνος δείχνει να συμφωνεί, ενώ στο σπίτι όλοι του συμπεριφέρονται περίεργα. Το επόμενο πρωί θέλει να πάει βόλτα και ο Λάμπρος τον ρωτάει: «Πατέρα, πού θα πας; θα έρθω μαζί σου», και εκείνος θυμώνει: «Μη μου συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο! θέλω να βγω να ξεσκάσω, αφήστε με!

 

 

Πάω στο καφενείο», και φεύγει. Ο Λάμπρος μένει πίσω να κοιτάζει στενοχωρημένος, ενώ η Θεοδοσία του λέει: «θα του περάσει, θα ηρεμήσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ