Βίντεο θρίλερ: Νοσηλευτές ντυμένοι σαν αστροναύτες μπαίνουν στο αεροπλάνο για να μεταφέρουν ασθενή με κορωνοϊό (Βίντεο)

Παρακολουθούσαν όλοι έντρομοι...

Αναστάτωση επικράτησε σε μία πτήση σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, καθώς ένας επιβάτης ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στην Covid-19 λίγο πριν την απογείωση.

 

Όπως έγινε γνωστό ο ένας εκ των δύο επιβατών είχε σπάσει την καραντίνα που του είχε επιβληθεί όταν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα Covid 19 και επιβιβάστηκε στην πτήση για την Ιταλία.

 

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από την επιβίβασή του έλαβε στο κινητό του μήνυμα ότι το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί βγήκε θετικό και πρέπει να παραμείνει σε αποκλεισμό ο ίδιος και οι οικείοι του για αρκετές ημέρες.

 

Αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες ο άνδρας ο οποίος συνοδεύονταν επιβιβάστηκε στην πτήση όμως εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρείας χάρη στον σύστημα εντοπισμού και ανίχνευσης των κρουσμάτων και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές του αεροδρομίου.

Το βίντεο που τράβηξε ένας τρομοκρατημένος επιβάτης έδειχνε τρία άτομα με προστατευτικό εξοπλισμό να πλησιάζουν έναν άνδρα καθώς ένα μέλος του πληρώματος ακούγεται να ενημερώνει τους επιβάτες για μια περίπτωση «κορωνοϊού επί του σκάφους».

 

«Δεν υπάρχει ανάγκη για αυτοαπομόνωση όταν θα φτάσουμε στην Πίζα. Είμαστε εντάξει», ακούγεται να λέει ο υπάλληλος της Ryanair. «Αυτές είναι προς το παρόν οι πληροφορίες που έχουμε».

 

Ο πιλότος του αεροπλάνου ακούγεται επίσης να λέει πως το μολυσμένο άτομο ενημερώθηκε για την διάγνωσή του από τις βρετανικές αρχές. «Το αεροδρόμιο ενημερώθηκε για τον επιβάτη από την αεροπορική εταιρεία και η μέλη της πυροσβεστικής μας υπηρεσία παρέλαβαν και συνόδευσαν τον επιβάτη (και τον συνταξιδιώτης του) σε μια απομονωμένη ζώνη όπου ήρθαν σε επαφή με υπαλλήλους της Δημόσιας Υγείας», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου στην The Sun.

 

Για τους επιβάτες της πτήσης της Ryanair από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου στην Πίζα, οι σκηνές αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ