Απίθανη φωτό με τις αξέχαστες πρωταγωνίστριες σε πάρτι 60's - Aλίκη και Τζένη με κώτσους , μουσελίνες και φορέματα από καλές μοδίστρες της εποχής

Δείτε την vintage φωτό...

Mια vintage φωτό από την εποχή των 60's ανέβασε ο λογαριασμός elenasdiary_blog στο Instagram. Στην φωτογραία απεικονίζετε η  Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη. 

 

Οι δύο αείμνηστες ηθοποιοί βρέθηκαν  σε δεξίωση στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της δεκαετίας του 60, όταν το κοινό τις ήθελε αντίπαλες.

«Αυτό ήταν κατασκεύασμα του Τύπου.» θα έλεγε χρόνια αργότερα ο σύζυγος της Τζένης, Κώστας Καζάκος. «Ήταν παιχνίδια των Μέσων που ήθελαν να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπήρξε εχθρότητα μεταξύ τους. Αντιθέτως. Ήταν μαζί από τη δραματική σχολή του Εθνικού, είχαν φιλική σχέση, συζητούσαν τα προβλήματά τους, έγιναν πολύ κοντά μάνες, βλεπόμασταν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν για λίγο, αλλά μετά ξαναβρέθηκαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τζένη Καρέζη & Αλίκη Βουγιουκλάκη σε δεξίωση στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της δεκαετίας του 60, όταν το κοινό τις ήθελε αντίπαλες. «Αυτό ήταν κατασκεύασμα του Τύπου.» θα έλεγε χρόνια αργότερα ο σύζυγος της Τζένης, Κώστας Καζάκος. «Ήταν παιχνίδια των Μέσων που ήθελαν να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπήρξε εχθρότητα μεταξύ τους. Αντιθέτως. Ήταν μαζί από τη δραματική σχολή του Εθνικού, είχαν φιλική σχέση, συζητούσαν τα προβλήματά τους, έγιναν πολύ κοντά μάνες, βλεπόμασταν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν για λίγο, αλλά μετά ξαναβρέθηκαν. Ξέρεις πώς συμβαίνουν αυτά. Πάντα όμως η μία νοιαζόταν την άλλη. Η Αλίκη, όταν έφυγε η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη. Σαν να είχε χάσει την αδελφή της. Της είχε κοστίσει πάρα πολύ.» #alikivougiouklaki #tzenikarezi #greekmovies #greekactors #greekicons #greekbeauty #beautifulgreeks #beautifulpeople #beautifultimes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) στις

Ξέρεις πώς συμβαίνουν αυτά. Πάντα όμως η μία νοιαζόταν την άλλη. Η Αλίκη, όταν έφυγε η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη. Σαν να είχε χάσει την αδελφή της. Της είχε κοστίσει πάρα πολύ.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ