Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου – Χαρταετός τράβηξε σε ύψος 30 μέτρων ένα 3χρονο κοριτσάκι (Βίντεο)

Δείτε το τρομακτικό βίντεο...

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών από την Ταϊβάν, που μπλέχτηκε στον χαρταετό και την παρέσυρε ο αέρας 30 μέτρα από το έδαφος.

Το παιδί, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, συμμετείχε σε ένα φεστιβάλ με αϊτούς όταν συνέβη το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν το συμβάν που είχε αίσιο τέλος με την μικρή να προσγειώνεται στο έδαφος όταν ένας άντρας κατάφερε και έπιασε την ουρά του μεγάλου πανιού που την παρέσυρε και τη σήκωσε από το έδαφος.

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, τα οποία τραβήχτηκαν από αυτόπτη μάρτυρα, φαίνεται πώς ο τεράστιος πορτοκαλί αϊτός «σηκώνει» το παιδί αρκετά μέτρα πάνω από τη γη και το στροβιλίζει για κάποια δευτερόλεπτα πριν τελικά εκείνο πέσει στην αγκαλιά του κόσμου που ήταν στο σημείο.

Girl swept up in the air by kite during Taiwan's festival

This three-year-old girl was whisked 100 feet into the air by a giant kite ?

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail Video στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Στη συνέχεια κάποιοι παρευρισκόμενοι κατάφερνα να πιάσουν το κορίτσι, το οποίο υπέστη μόνο γρατσουνιές στο πρόσωπο και τον λαιμό.

新竹風箏節意外突發狀況!!

天啊!!拜託爸媽帶小孩來風箏節一定要小心! 剛剛居然在我面前發現風箏居然把小孩捲上天空去,現場大家都快嚇死了!! 真的就是瞬間發生的事,請有帶小孩的人一定一定一定要注意!!畫面有點可怕,請注意。 ‼️小孩目前意識清楚,看不出來有外傷,已由工作人員和父母帶走處理。

Δημοσιεύτηκε από 跟著Via趣旅行~Part II στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Μαζί με τη μητέρα της μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ