Oh mon Dieu! Ευειδής βουλευτής του Βελόπουλου ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά το μετάνιωσε - Τι προβλέπει το καταστατικό της βουλής

Μάλλον άλλαξε γνώμη....

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξόπουλου σήμερα με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής και δήλωση της έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίηση της από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν το μετάνιωσε και φέρεται να επισκέφθηκε τον Κώστα Τασούλα, ζητώντας του να μην λάβει υπ' όψιν την επιστολή της και ότι επιθυμεί να παραμείνει βουλευτής του κόμματος. 

Ο πρόεδρος της Βουλής της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί.

Αυτό που μπορεί να γίνει, με βάση τον Κανονισμό της Βουλής είναι, όπως της είπε ο κ. Τασούλας, είναι να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. 

Με τον κ. Τασούλα επικοινώνησε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητώντας την ακύρωση της επιστολής.

«Η βουλευτής Β1 βόρειου τομέα Αθηνών γνωστοποιεί ότι τούδε και στο εξής καθίσταται ανεξάρτητη, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της “Ελλ. Λύσης”, γράφει η ίδια στο προαναφερθέν δελτίο Τύπου. “Επίσης, με επιστολή της προς τον πρόεδρο Κυρ. Βελόπουλο, ενημερώνει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την κρίσιμη απόφαση», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η κ. Αλεξοπούλου παραμένει βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ