Κέρκυρα - θρίλερ με την Βρετανίδα που έχασε τη ζωή της από ταχύπλοο- Τρεις νεαροί συμπατριώτες της οι ύποπτοι

Tι συμβαίνει με τοn θάνατο της Βρετανίδας; 

Η 60χρονη Βρετανίδα τουρίστρια Κλέρ Γκλάτμαν είναι η γυναίκα που διαμελίστηκε από ταχύπλοο το πρωί της Δευτέρας ανοικτά της παραλίας Αυλάκι στην Κέρκυρα, ενώ ανακρίνονται τρία νεαρά άτομα βρετανικής υπηκοότητας, οι οικογένειες των οποίων έχουν βίλες στα βορειοανατολικά του νησιού, για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιθανότητα εμπλοκής τους προέκυψε από σειρά μαρτυρικών καταθέσεων κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή στην 60χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfupress, και τα τρία νεαρά άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο, ενώ ταχύπλοο που φέρεται πως ανήκει στην οικογένεια του ενός, ο οποίος θεωρείται ο χειριστής του, βρέθηκε παρατημένο το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Γουβιών για φύλαξη στον χώρο του λιμενικού φυλακίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται.

Ο νεαρός χειριστής φέρεται πως διαμένει σε βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, ενώ τα άλλα δύο άτομα σε βίλες στην ευρύτερη περιοχή.

Από τις καταθέσεις οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος συνθέτουν το παζλ των τραγικών γεγονότων, από τη στιγμή που το ταχύπλοο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από την Κλερ Γκλάτμαν, έως την εξαφάνισή του με ταχύτητα παρατώντας την τραυματισμένη γυναίκα στη θάλασσα με ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως μεταδίδει το corfupress.com, στην αναγνώριση του πτώματος της 60χρονης προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο δικηγόρος της οικογένειάς της. Ο σύζυγος και το ένα της παιδί, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, είναι σε κατάσταση σοκ όπως αναφέρουν πηγές από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, μην μπορώντας να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα ο άνθρωπός τους.

Πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν πως πιθανότερη αιτία θανάτου είναι η ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς η προπέλα του ταχύπλοου φέρεται να έκοψε την κεντρική αρτηρία στο ένα της άκρο ενώ η γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στα άκρα και το σώμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της πάντως, θα διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ