Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιο είναι το ξανθό μορφωμένο κορίτσι που ήρθε από την Κρήτη να κατακτήσει την Ελλάδα – Love her από τις πρώτες ημέρες (φωτό & βίντεο)

Το νέο hot όνομα της φετινής σεζόν...

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια η οποία μέχρι σήμερα είχε ξετρελάνει τους θαυμαστές της σε τοπικό κανάλι της Κρήτης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα να έχουμε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις

 

 

 

Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και ετοίμασε βαλίτσες για την Αθήνα όπου και ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε για αυτήν. 

Πρεμιέρα έκανε στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08) η νέα εκπομπή της Ιωάννας με τίτλο "Love it" που θα προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

 

 

 

 

Με ελάχιστο άγχος, αλλά μεγάλη χαρά και συγκίνηση, η Ιωάννα Μαλέσκου καλωσόρισε τους τηλεθεατές και μίλησε, αρχικά, για το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να συζητηθούν, χρηστικά θέματα, προτάσεις για μόδα και ομορφιά, αλλά ειδικές στήλες και συμβουλές από special editors.

 

 

 

 

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα. H Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει Παιδαγωγικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σπείρε αγάπη κι ας μη θερίσεις. . Ετσι, για να μοσχοβολάει ο κόσμος. . . ❤ LOVE IT ❤ Make up @mairyland__

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις

 

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος, όπως ο πατέρας της. «Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα».

Στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα.

 

 

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία και στέφεται «Μις Κρήτη».

Τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα έγιναν στο Κρήτη TV με την καθημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Νούμερα τηλεθέασης 

Η πρεμιέρα του Love It έκανε στο γενικό σύνολο 16,7% και 17,6% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 19,2%.

Να επισημάνουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο αναμένουμε να δούμε τι νούμερα θα κάνει όταν απέναντί της θα είναι και οι άλλες οι εκπομπές στον ΑΝΤ1, τον Alpha, Star και Open!

Χθες ήταν η δεύτερη ημέρα στον αέρα του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα και την  παρέα της και τα νούμερα τηλεθέασης, σύμφωνα με τους πρώτους πίνακες της Nielsen, δείχνουν ότι υποχώρησαν.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ μειώθηκαν στο 14,8% από 16,7% στο σύνολο και στο 13,2% από 17,6% στο δυναμικό κοινό. Στο υψηλότερο τέταρτο η εκπομπή έφτασε στο 15,4%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ