6 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή – Ο γιος του, Γιάννης τον θυμάται με αγάπη και τρυφερότητα (φωτό)

Τα λόγια του Γιάννη Βαρδή! 

Με μια σπαρακτική ανάρτησε θέλησε ο Γιάννης Βαρδής να τιμήσει τον πατέρα του και μεγάλο τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή για τα 6 χρόνια που έχει φύγει από κοντά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις.Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σαγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ #antonisvardis #vardis @antonis_vardis @vardisantonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο γιος του, Γιάννης, ανήρτησε μια φωτογραφία του πατέρα του στο Instagram και συγκίνησε με τα τρυφερά λόγια αγάπης που έγραψε στη λεζάντα του.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε: «6 χρόνια μπαμπά. 6 χρόνια που είναι σαν χτες. Όταν φεύγει κάποιος δεν ορίζεται πλέον ο χρόνος. Ή μάλλον σταματάει ο χρόνος. Παύει να υπάρχει. Και για μένα αν και προχώρησα και πάτησα στα πόδια μου, αν και έκανα μια υπέροχη οικογένεια που τους λατρεύω, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Εκείνο το ξημέρωμα στις 6. Σ’αγαπάω».

Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από την ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014. Ο κορυφαίος και εξαιρετικά δημοφιλής καλλιτέχνις έφυγε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ