Έτσι θα μοσχομυρίσουν τα ρούχα και η ντουλάπα σας στο λεπτό - Συμβουλές από την Σπύρο Σούλη

Μερικά σημαντικά tips.

Τι πιο όμορφο από το να αναδύει μια υπέροχη μυρωδιά η ντουλάπα σας και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν…

Δείτε πώς θα την κάνετε να μοσχομυρίζει με 4 πολύ εύκολους τρόπους

Κόκκοι καφέ 

Οι κόκκοι καφέ απορροφούν τις άσχημες μυρωδιές. Έτσι, βάζοντας μερικούς κόκκους στην ντουλάπα σας μέσα σε ένα σακουλάκι εξαφανίζετε την μυρωδιά στο λεπτό. Μια φορά το μήνα φροντίζετε να αλλάζετε τους κόκκους για να διατηρείτε η ωραία μυρωδιά στην ντουλάπα σας.

Μερικοί κόκκοι καφέ μπορούν να κάνουν το θαύμα...

Σαπούνι 

Αν οι κόκκοι καφέ σας φέρνουν αναγούλα τότε μπορείτε να προτιμήσετε μια μπάρα σαπουνιού. Όταν το σαπούνι ζεσταίνεται απελευθερώνει μια γλυκιά μυρωδιά που μπορεί να χαρίσει ένα υπέροχο άρωμα στα ρούχα σας. Έτσι, πάρτε μια μπάρα σαπουνιού της επιλογής σας και κάντε το εξής: Βάλτε τα διπλωμένα σας ρούχα μέσα σε ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης και σκεπάστε τα με μια πετσέτα ή μια χαρτοπετσέτα. Τοποθετήστε το σαπούνι από πάνω. Μετά από περίπου 4 ώρες όλο το κουτί θα έχει γεμίσει με το υπέροχο άρωμα του σαπουνιού. 

Βότανα και μυρωδικά μέσα σε υφασμάτινα σακουλάκια 

Γεμίστε μικρά βαμβακερά σακουλάκια με μυρωδικά (προτείνουμε τη λεβάντα), κλείστε τα καλά και βάλτε τα σε διάφορα σημεία της ντουλάπας σας.

Η λεβάντα είναι ιδανική για να κάνει τα ρούχα σας και το εσωτερικό της ντουλάπας σας να μοσχομυρίσει αναφέρει το spirossoulis.

pexels

Ξίδι 

Αν έχετε γεμίσει άπλυτα ρούχα και το μόνο που σας έχει μείνει για να φορέσετε στο γραφείο είναι ένα μπλουζάκι το οποίο ναι μεν είναι φορεμένο αλλά είναι λιγότερο φορεμένο από όλα τα άλλα, τότε το ξίδι είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Γυρίστε το ρούχο σας ανάποδα και αναμείξτε σε ένα μπουκαλάκι ίση ποσότητα νερού και ξιδιού. Ανακατέψτε και ψεκάστε με το μείγμα το ρούχο σας (ρίξτε λίγο παραπάνω στις μασχάλες). Μην ανησυχείτε ότι θα μυρίζετε σαν γαύρος ξιδάτος - η μυρωδιά του ξιδιού θα φεύγει όσο θα στεγνώνει το ρούχο σας και έτσι σε μερικά λεπτά θα είστε έτοιμοι και καθαροί για το γραφείο.

Με τη βοήθεια λίγου ξιδιού μπορείτε να κάνετε τα ρούχα σας να μην αναδύουν άσχημες μυρωδιές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ