Έλιωσαν οι τηλεθεατές από τον έρωτα του Μπουράκ Χακί για την Χαρά Παππά - ‘’ Θα την αγαπάω πάντα’’, είπε δακρύζοντας ο Τούρκος ηθοποιός

Δείτε τι αποκάλυψε... 

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη ο πασίγνωστος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Never ever give up ” Photo by @sarehhphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burak Hakkı (@burak_hakki) στις

Ο ίδιος μίλησε για τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά, την οποία γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν από την συμμετοχή της στο GNTM. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

Ο Τούρκος ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έκανε σχέδια γάμου αλλά ανέφερε και τον λόγο που το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Φανερά αδυνατισμένος από την Αλικαρνασσό όπου βρίσκεται είπε:

«Την περίοδο του κορωνοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορωνοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», λέει χαρακτηριστικά ο Τούρκος ηθοποιός.

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gülümse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burak Hakkı (@burak_hakki) στις

Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…», εξομολογείται ο Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ