Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου σε ηλικία 66 ετών

"Έφυγε" μετά από "μάχη" με τον καρκίνο... 

Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου, σε ηλικία 66 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της δημάρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης, μέσω ανάρτησης στα social media. 

 

 

Η 66χρονη ηθοποιός, κατέληξε μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, μετά την κηδεία της ηθοποιού, έγραψε: «Σε κλίμα οδύνης, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα τον άνθρωπό μας, την Βίκυ μας. Σύζυγο και μητέρα, με ατέλειωτο δόσιμο σε όλους, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο θέατρο, στα παιδιά.

Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν σπάνιο, έναν ακριβό άνθρωπο, έναν φάρο ρεαλισμού και ηθικού προσδιορισμού».

Η Βίκυ Ψαλτίδου είχε εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Είχε λάβει μέρος, μεταξύ άλλων, στις θεατρικές παραστάσεις Αντιγόνη (1985), Θεσμοφοριάζουσες (1974), Στέλλα Βιολάντη (1996), Όλο σπίτι κρεβάτι κι εκκλησία (2001), Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν (2010).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Πολυξένη (2017), ενώ στην τηλεόραση είχε συμμετάσχει στις σειρές «Σαν Χειμωνιάτικη Λιακάδα» και «Θύματα Ειρήνης».

Μέσω social media της είπε το τελευταίο "αντίο" ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ