Άδωνις Γεωργιάδης, Πλακιωτάκης & Παπαθανάσης σε καραντίνα: Συναντήθηκαν με επενδυτή- κρούσμα κορωνοϊού - Εκκενώθηκε & το Υπουργείο Οικονομικών

Τρεις υπουργοί σε καραντίνα και απολύμανση στο Υπουργείο Οικονομικών

Ο κορωνοϊός "χτυπήσε" - ή μάλλον... πλησίασε - και την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης μπήκαν σε καραντίνα, μετά από συνάντηση που είχαν με επενδυτή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Ανάπτυξης «Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Παράλληλα, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter και ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο επενδυτή, με αποτέλεσμα να μπει και εκείνος σε καραντίνα. 

Την ίδια ώρα και το Υπουργείο Οικονομικών εκκενώθηκε, ώστε να γίνει απολύμανση στους χώρους του, αύριο Παρασκευή, λόγω της επίσκεψης του εν λόγω κρούσματος του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο αναμένεται να επιστρέψουν στις θέσεις τους την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ