Σπύρος Σούλης: Οι πιο εκκεντρικές και όμορφες ταπετσαρίες - Και οι τοίχοι γίνονται "trendy" (φώτο)

Δείτε τις πιο πρωτότυπες & εντυπωσιακές ταπετσαρίες

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη λύση για όσους από εσάς θέλετε να ανανεώσετε οικονομικά κάποιον χώρο του σπιτιού σας. Μιλάμε, φυσικά, για τις ταπετσαρίες οι οποίες δίνουν χρώμα και στιλ σε όποιο χώρο μπαίνουν. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ιδιαίτερες ταπετσαρίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Φύλλα κάκτου

Αυτή η ταπετσαρία μοιάζει να είναι ζωγραφισμένη στο χέρι. Τα φύλλα κάκτου δίνουν στιλ στο χώρο αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν οι κανόνες του φενγκ σούι θα «αποδέχονταν» μια τέτοια ταπετσαρία. Οι ειδικοί του φενγκ σούι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να βάζουμε κάκτους μέσα στο σπίτι μας μιας και θεωρείται ότι φέρνουν κακή τύχη.

Η ταπετσαρία με τα φύλλα κάκτου είναι πολύ εντυπωσιακή και ταιριάζει σε χολ ή σε μικρούς τοίχους.

Χάρτης

Οι χάρτες πάνω σε ταπετσαρίες έχουν γίνει μόδα και τελευταία τις συναντάμε όλο και συχνότερα σε πολλά σπίτια. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη ταπετσαρία που θα δώσει στιλ και άποψη στο χώρο σας ενώ έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Πού ξέρετε... βλέποντας συνεχώς το χάρτι μπροστά σας, μπορεί να μάθετε και γεωγραφία.

Οι ταπετσαρίες με χάρτες είναι must και τις έχουμε δει να χρησιμοποιούνται πολύ και σε σπίτια επωνύμων, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο SpirosSoulis.com
Οι ταπετσαρίες με χάρτες είναι must και τις έχουμε δει να χρησιμοποιούνται πολύ και σε σπίτια επωνύμων.

Δάσος

Σε αυτήν την ταπετσαρία έχει απεικονιστεί ένα δάσος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στην ουσία μας δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για έναν πολύ όμορφο πίνακα ζωγραφικής.

Αυτή η ταπετσαρία μοιάζει περισσότερο με πίνακας ζωγραφικής.

3d ταπετσαρία

Η συγκεκριμένη ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί σε όλο τον τοίχο του σαλονιού της παρακάτω φωτογραφίας εί

Οι 3d ταπετσαρίες δείχνουν πιο ωραίες σε μικρότερες επιφάνειες.
 

Τοιχογραφία

Οι ταπετσαρίες με αρχαίες γραφές και τοιχογραφίες είναι εντυπωσιακές αλλά δεν ταιριάζουν σε μοντέρνα σπίτια. Προτιμήστε κάτι πιο σύγχρονο όπως είναι τα παλ φλοράλ, τα πουά ή ακόμα και τα γεωμετρικά σχήματα.

Οι ταπετσαρίες με αρχαία σύμβολα είναι δύσκολο να ταιριάξουν σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Ουρανός

Οι ταπετσαρίες με τοπία και ουρανούς είναι συνήθως πολύ όμορφες και πολύ εντυπωσιακές. Αν, όμως, προτιμήσετε ταπετσαρία με ουρανό φροντίστε να είναι ηλιόλουστος για να δώσετε φως στο χώρο σας. Επιπλέον, ένας όμορφος ουρανός, χωρίς σύννεφα, θα σας φτιάχνει και την ψυχολογία κάθε φορά που τον βλέπετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ