To 11χρονο αγόρι της Γερμανίδας "Μήδειας" είδε μπροστά του την μητέρα του να δηλητηριάζει τα 5 αδέλφια του λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας (φωτό - βίντεο)

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της τραγωδίας... 

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες την πόλη Solingen της Γερμανίας. 

27χρονη, μητέρα 6 παιδιών, κατηγορείται ότι δολοφόνησε, δηλητηριάζοντάς τα, τα 5 από αυτά και έφυγε από το σπίτι μαζί με τον 11χρονο γιο της. 

Η Christiane K. φερόμενη ως δράστις της στυγερής δολοφονίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ. 

Διαβάστε επίσης: Σύγχρονη "Μήδεια" στη Γερμανία: 27χρονη μητέρα σκότωσε τα 5 παιδιά της - Έφυγε από το σπίτι με το 6ο & πήδηξε στις γραμμές του τρένου

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το 11χρονο αγόρι είδε την μητέρα του να δηλητηριάζει τα αδέλφια του. 

Στη συνέχεια, η μητέρα του τον πήρε και πήγαν μαζί στον σιδηροδρομικό σταθμό και αφού τον έβαλε στο τρένο, για να τον στείλει στη γιαγιά του, εκείνη έπεσε στις ράγες επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει η Bild, η σύγχρονη "Μήδεια" έδωσε χάπια στα παιδιά της - τις μικρότερες κόρες της, Sophie, Leonie και Melina και τους γιους της, τον 6χρονο Timo και τον 8χρονο Luca, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού τους, του 11χρονου Marcel. 

Μάλιστα, συγκλονιστικό είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με έναν φίλο του 11χρονου αγοριού, τον Max, ο οποίος μίλησε χθες στο RTL, ο Marcel του έστειλε ένα μήνυμα μέσω WhatsApp στο οποίο έγραφε «Απλώς ήθελα να σας πω ότι δεν θα με ξαναδείτε επειδή όλα τα αδέλφια μου είναι νεκρά».

Η Αστυνομία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον πατέρα των παιδιών, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι οδήγησε στην οικογενειακή αυτή τραγωδία, ενώ η 27χρονη δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Christiane δεν είχε δώσει δείγματα στο παρελθόν κακοποίησης ή ανεύθυνης συμπεριφοράς απέναντι στα παιδιά της. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ