Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει δυναμικά: Στο Mega με το Dina's Bakery & στη σχολή του Alain Ducasse ως δασκάλα μαγειρικής (φωτό)

Και παρουσιάστρια και δασκάλα η αγαπημένη μας σεφ!

Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει δυναμικά με διπλό ρόλο: ως παρουσιάστρια, αλλά και ως καθηγήτρια!

Η νέα σεζόν θα είναι αρκετά φορτώμένη για την πασίγνωστη σεφ, όπως φαίνεται, καθώς θα παρουσιάζει το Dina's Bakery στο Mega, το οποίο κάνει πρεμιέρα, αύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ενώ θα παραδίδει και μαθήματα ελληνικής κουζίνας 

Όπως μας ενημέρωσε, μέσω instagram, από τις 17 Σεπτεμβρίου θα διδάσκει ελληνική κουζίνα στο École de cuisine Alain Ducasse.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Mega για την εκπομπή της «Η Ντίνα Νικολάου ανοίγει το δικό της bakery και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σε κάθε επεισόδιο του «Dina’s Bakery», η αγαπημένη chef παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της και δηλώνει έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τα μυστικά επιτυχίας της για τέλειο αποτέλεσμα».

«Ετοιμάζει μπροστά στην κάμερα δυο αλμυρές ή γλυκές, όμως πάντα εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές. Αρτοποιήματα, πίτες, τούρτες, τάρτες και κέικ κάθε λογής γίνονται πρωταγωνιστές ενός τηλεοπτικού ταξιδιού με vintage αισθητική που σε μεταφέρουν στις πιο γευστικές εικόνες τραπεζιών της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Δανίας και της Αμερικής. Παράλληλα, δε λείπουν και ελληνικές παραδοσιακές συνταγές βασισμένες σε απλά υλικά που χαρίζουν όμως τη δική τους χαρακτηριστική ταυτότητα σε κάθε γευστική δημιουργία.

Όμως, η Ντίνα Νικολάου, δε θα είναι μόνη! Το «Dina’s Bakery» ανοίγει τις τηλεοπτικές του πόρτες και υποδέχεται καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας που παρουσιάζουν σε κάθε επεισόδιο μία άρτια τεχνική αλλά και τα δικά τους tips, που μόνο οι experts του είδους γνωρίζουν

«Dina’s Bakery» με τη Ντίνα Νικολάου: Από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 στο MEGA» συνεχίζει η ανακοίνωση. 

Στο πρώτο επεισόδιο του «Dina’s Bakery», η αγαπημένη chef παρουσιάζει τη δική της συνταγή για λαχταριστή πορτοκαλόπιτα με σαγκουίνια ενώ φτιάχνει και φρεσκοψημένα cookies με σοκολάτα και καραμέλα.

Ακόμη, η Ντίνα Νικολάου υποδέχεται τον ταλαντούχο pastry chef Αλέξανδρο Παβλόβ, ο οποίος παρουσιάζει special tips που αφορούν τεχνικές για αρτοζαχαροπλαστική αλλά και το μοναδικό του μυστικό για τέλειο αποτέλεσμα στην πάβλοβα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 6 Σεπτεμβρίου, η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει αφράτα muffin με σοκολάτα, καρύδα και μπανάνα αλλά και μία ιδιαίτερη πίτα με ριγκατόνι και κολοκύθα.

Επίσης, ο δημιουργικός pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης δίνει τα special tips για την αληθινή γαλλική fraisier.

Αυτή η χρονιά αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική, όπως φαίνεται, για τη Ντίνα Νικολάου!

Καλή της αρχή σε όλα τα νέα ξεκινήματα... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ