Sveva Alviti: H Ιταλίδα καλλονή που ξελόγιασε τον Anthony Delon - Η 36χρονη ερωτευμένη με τον γιo του ωραιότερου θρυλικού Γάλλου ηθοποιού (Φωτό)

Δείτε τo νέo ζευγάρι της showbiz...

Η Βενετία είναι μια από πιο ρομαντικές πόλεις, ιδανική για να κάνει ένα νέο ζευγάρι μια μικρή βόλτα.

 

 

Έτσι, εκτός από τις άλλες λαμπερές παρουσίες που τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων στην τελετή έναρξης του 77ου Φεστιβάλ, ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον για ένα νέο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί.

 

 

Ο Anthony Delon, ο 56χρονος γιος του Alain Delon, συνοδεύτηκε από την 36χρονη Ιιταλίδα ηθοποιό και μοντέλο Sveva Alviti.

 

 

Η Alain Alviti είναι κυρίως γνωστή για το ρόλο της Δαλιδά στην ομώνυμη ταινία της Lisa Azuelos για τη ζωή της θρυλικής Γαλλίδας τραγουδίστριας.

 

 

Η Αιγύπτια-Ιταλίδα ερμηνεύτρια ήταν η πρώτη που κατέκτησε πλατινένιο και διαμαντένιο δίσκο, πουλώντας πάνω από 170 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

 

 

Για την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί, εκείνη επέλεξε μια μαύρη μακριά τουαλέτα Valentino με γάντια και κοσμήματα Bulgari.

 

 

O φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει και το ίδιο πρωί, όταν έφτασαν στη Βενετία, με καραβάκι. Εκείνη φορούσε ένα φλοράλ σύνολο Valentino κι εκείνος κοστούμι Armani.

 

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο. Μάλιστα, στις αρχές Ιουλίου, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές τους στο Κάπρι, με την αφορμή της πρώτης τους επετείου.

 

 

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο ζευγάρι της ξένης showbiz;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ