Επιτέλους κόκκινο χαλί: Το πρώτο μετά την παγκόσμια καραντίνα στη Βενετία – Οι καλύτερες εμφανίσεις, φουστάνια, χτενίσματα, αξεσουάρ (Φωτό)

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις…

Το 77ο Φεστιβάλ Βενετίας έκανε πρεμιέρα με την προβολή της ταινίας "Lacci" και στο κόκκινο χαλί του έγιναν οι πρώτες λαμπερές εμφανίσεις που είδαμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19.

 

 

Παρά, βεβαίως, το γεγονός ότι Φεστιβάλ δεν αναβλήθηκε, τα μέτρα για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων είναι αυστηρά και οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν στην έναρξη φορώντας μάσκες προστασίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you can dream it, you can do it. #VeniceFilmFestival #Venezia77 #TheDuke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Bernardi Zizola (@elebernardizizola) στις

 

Το κόκκινο χαλί δε στερήθηκε της διαχρονικής του λάμψης και η πρώτη μέρα της 77ης διοργάνωσης μας χάρισε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε δει – στις κοινές λήψεις βέβαια, απείχαν μεταξύ τους ένα μέτρο, όπως ορίζουν τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

 

 

Στο κόκκινο χαλί της έναρξης του Φεστιβάλ περπάτησαν η φετινή πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, η πάντα κομψή Cate Blanchett, η ιδιαίτερη και υπερταλαντούχα Tilda Swinton, που τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας της, το μοντέλο Taylor Hill, η γαλλίδα ηθοποιός, μέλος της κριτικής επιτροπής, Ludivine Sagnier και πολλές γνωστές ιταλίδες σταρ και socialite όπως η ηθοποιός Anna Foglietta, η τραγουδίστρια Elodie Di Patrizi, η ηθοποιός Sveva Alviti, το μοντέλο Paola Turani, η Roberta Armani και η Gaia Trussardi, των γνωστών fashion οικογενειών κ.ά.

 

 

H Cate Blanchett πανέμορφη με sequin navy blue φόρεμα Esteban Salazar.

 

 

 

 

Η Τίλντα Σουίντον για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο του οίκου Chanel και δεν παρέλειψε να πάρει μαζί της και μια μάσκα, μιας και το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα αποστασιοποίησης και υγιεινής. Ωστόσο, η ηθοποιός επέλεξε ως χτένισμα να κάνει ελαφρώς μπούκλες, ώστε να δώσει μια trendy εκδοχή του αλα γκαρσόν look της.  

 

 

 

 

 

 

H Anna Foglietta εμφανίστηκε με στράπλες φόρεμα από τούλι Giorgio Armani Privé.

 

 

 

 

H Elodie ήταν υπέρλαμπρη με μετάλικ φόρεμα Versace.

 

 

 

 

H Taylor Hill για την εμφάνιση της επέλεξε ένα εντυπωσιακό φλοράλ μάξι φόρεμα με ουρά Etro.

 

 

 

 

 

Η Roberta Armani περπάτησε στο κόκκινο χαλί της έναρξης του Φεστιβάλ και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση με φόρεμα Armani.

 

 

H Linda Caridi επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Giorgio Armani.

 

 

 

 

H Ludivine Sagnier περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μαύρο slip dress Celine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La Mostra e aperta!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ludivine Sagnier (@ludivinesagnier) στις

 

Η Gaia Trussardi εντυπωσιακή όπως πάντα, φόρεσε ένα πανέμορφο φόρεμα σε κρεμ απόχρωση και στρας.

 

 

H Paola Turani διάλεξε για την εμφάνιση της στο κόκκινο χάλι μεταξωτό σατέν μάξι φόρεμα Naeem Khan.

 

 

 

 

Ένα event που κέρδισε το ενδιαφέρον όλων των θαυμαστών του… Ωστόσο, φέτος κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί τα κοντά μαλλιά καθώς αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, αλλά και το ελαφρώς ατημέλητο look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ