3 εκ. δολ. ζητάει από την Ναόμι Κάμπελ ο πρώην πάμπλουτος Ρώσος φίλος της – "Της τα δάνεισα & δεν μου τα δίνει πίσω" (Φωτό)

Μήνυση σε βάρος της κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Σε μπελάδες φαίνεται πως βρέθηκε η Ναόμι Κάμπελ αφού ο πρώην σύντροφός της, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της.

 

 

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βλαντισλάβ Ντορόνιν κατέθεσε μήνυση εις βάρος της πρώην συντρόφου του Ναόμι Κάμπελ. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που έχει στην κατοχή του ο ιστότοπος TMZ o Ντορόνιν, ο οποίος ήταν ζευγάρι με το τοπ μόντελ από το 2008 ως το 2013, ισχυρίζεται ότι η καλλονή πρώην του αρνείται να του ξεπληρώσει χρηματικό ποσό που της είχε διαθέσει με τη μορφή δανείων κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

 

 

Σύμφωνα με τη New York Post, o πετυχημένος επιχειρηματίας και έμπορος έργων τέχνης υποστηρίζει επίσης ότι η 50χρονη Κάμπελ έχει ακόμα στα χέρια της κάποια δικά του περιουσιακά στοιχεία, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Το μοντέλο ξεκίνησε να βγαίνει με τον επιχειρηματία το 2018 και έμειναν μαζί για πέντε χρόνια. Ο Βλαντισλάβ Ντορόνιν της έκανε πολλά δώρα μεταξύ των οποίων για τα 41α γενέθλιά της, ένα υπερπολυτελές σπίτι στο σχήμα του Ματιού του Ώρου, στο νησί Κλεοπάτρα της Τουρκίας.

 

 

Επτά χρόνια μετά τον χωρισμό τους ο 57χρονος Ρώσος επιχειρηματίας επανέρχεται δριμύτερος και στέλνει το μοντέλο στα δικαστήρια. Ο Βλαντισλάβ Ντορόνιν ασχολείται με αγοραπωλησίες κορυφαίων ακινήτων και είναι συλλέκτης έργων τέχνης. Είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας Aman Resorts και CEO του OKO Group.

 

 

Ο Ντορόνιν βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Εκατερίνα από το 1998, και δεν έχουν πάρει επίσημα διαζύγιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ