Η ερωτευμένη Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε έκπληξη για τα γενέθλιά του στον σύντροφό της Μίνωα Μάτσα - Η όμορφη τούρτα την ώρα της πρόβας (φωτό)

Υπέροχη έκπληξη... 

Τα γενεθλιά του γιόρτασε χθες ο Μίνωας Μάτσας, ο οποίος έκλεισε τα 52 του χρόνια!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τη συνέντευξη στο περιοδικό Hello @grhello που κυκλοφορεί: ΑΚ «Οι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι με ιδιαίτερες ευαισθησίες;» ΜΜ «Όταν εκθέτεις τον εαυτό σου, ταυτόχρονα δημιουργείς ένα μεγάλο κενό. Διοχετεύεις ενέργεια στον κόσμο και ταυτόχρονα πρέπει να αναπληρώσεις με κάτι το κενό.» Photo credits @olympiakrasagaki στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Πλάκα. @olympiakrasagaki @grhello @ariskavatzikis @hopegenesisorg

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on

Η αγαπημένη του σύντροφος, Όλγα Κεφαλογιάννη, του έκανε μία πολύ όμορφη έκπληξη την ώρα της πρόβας για τη συναυλία του, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στην οποία ο γνωστός συνθέτης, μαζί με τους ερμηνευτές Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη, θα παρουσιάσει αποσπάσματα της δουλειάς του στον χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Πλάκα.

«Ωραία έκπληξη» σχολίασε ο γνωστός συνθέτης, ανεβάζοντας στο instagram και εκείνος τη φωτογραφία στην οποία σβήνει τα κεράκια της υπέροχης τούρτας που του έφερε η αγαπημένη του. 

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, οπότε η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια του συντρόφου της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on

Να σημειωθεί πως και ο πατέρας του γνωστού συνθέτη, Μάκης Μάτσας, γκουρού της ελληνικής δισκογραφίας, είναι κι αυτός Παρθένος, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on

Ο Μάκης Μάτσας έχει αναδείξει όλους τους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, από τον Γιάννη Πάριο έως τον Γιώργο Νταλάρα, μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ