Μισέλ Ομπάμα: Ήρθαν στιγμές που θα πετούσα ευχαρίστως τον Μπαράκ από το παράθυρο - Συμβουλές γάμου (Φωτό & Βίντεο)

"Ο Μπαράκ και εγώ τα σπάσαμε πολλές φορές..."

Η Μισέλ Ομπάμα είναι Πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συγγραφέας και οικοδέποινα podcast.

 

 

Στο έκτο επεισόδιο του «The Michelle Obama Podcast», η Μισέλ Ομπάμα και ο προσκεκλημένος της Conan O'Brien συζήτησαν για τους μακροχρόνιους γάμους τους και έδωσαν συμβουλές στα νεότερα ζευγάρια.

 

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη διαφορετική άποψη που μπορούν να έχουν άνδρες και γυναίκες σχετικά με το γάμο και την ετοιμότητά τους για δέσμευση.

 

 

Η Μισέλ Ομπάμα θυμήθηκε ότι ενώ «πάντα ήξερε» ότι θα παντρευόταν, θα έκανε ένα γάμο, ο Μπαράκ «είχε διαφορετική άποψη» λόγω του διαζυγίου των γονιών του και του «δύσκολου γάμου» των παππούδων του.

 

 

"Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα κάποιες στιγμές θα είναι έντονα" είπε η Μισέλ.

 

 

"Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε. Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια. Αλλά δεν μιλάμε γι' αυτό και έτσι τα νεαρά ζευγάρια, αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις και είναι έτοιμα να τα παρατήσουν επειδή πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν διαλυθεί.

 

 

Και  θέλω απλώς να πω ότι αν αυτό μπορεί να διαλύσει έναν γάμο, τότε ο Μπαράκ και εγώ τα σπάσαμε πολλές φορές, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια, αν είχα απομακρυνθεί από αυτόν, σε αυτούς δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει όλη την ομορφιά που υπήρχε και εκεί", ανέφερε.

 

 

Το «απόλυτο τεστ» του γάμου τους

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε επίσης ότι το «απόλυτο τεστ» ήταν η περίοδος της προεδρίας. Όπως είπε, ο γάμος βασίζεται στη δέσμευση και στη σκληρή δουλειά. Μάλιστα έδωσε συμβουλές στους ακροατές της να βγουν από τις εφαρμογές γνωριμιών.

 

 

«Θέλεις να χτίσεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό, εκτός από το να κάνεις τα βασικά να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είναι μαζί του, να τον γνωρίσεις καλά, να σχεδιάσετε το πώς θέλετε να είναι η σχέση σας, να δείτε πού θα σας πάει, και στη συνέχεια να το κάνετε πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder» εξήγησε ο Μισέλ Ομπάμα.

 

Σύμφωνα με την Μισέλ Ομπάμα, οι άνθρωποι πρέπει να βλέπουν την αναζήτηση ενός συντρόφου, όπως το φτιάξιμο μιας ομάδας μπάσκετ All Star.

 

 

«Θα είχαμε καλύτερους γάμους» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα, κάνοντας τον παραλληλισμό του γάμου με την ομάδα και λέγοντας ότι όπως και όταν κάποιος θέλει να φτιάξει μια ομάδα, ψάχνει για ανθρώπους με τους οποίους θα κερδίσει και το Νο1 που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα τους θα ήταν ένας δυνατό παίκτης.

 

«Δεν θέλεις αδύναμους, δεν θέλεις κάποιον που να μην είναι κυρίαρχος, δεν θέλεις κάποιον που να είναι looser. Επίσης, αν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα, ειδικά στο μπάσκετ, ποτέ δεν θα διάλεγες κάποιον που θα έλεγε: "Ντρίμπλα μόνο. Δεν βάζω καλάθι, δεν παίζω άμυνα, απλά ντρίμπλα"».

 

 

 

Και η Ομπάμα συνέχισε: «Θέλεις τον LeBron. Δεν θέλεις τον τύπο, που κάθεται στην τρίτη σειρά στον πάγκο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ