Ρομαντικός γάμος στο Πήλιο για την δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη - Με άλογα έφτασε στην εκκλησία το ζευγάρι, με καουμπόικες μπότες η νύφη (φωτό)

Κούκλα η νύφη, πάνω στο άλογό της... 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες η γλυκιά δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη και ο αγαπημένος της σύντροφος, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, ενώ η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν πάνω σε άλογα στην εκκλησία.

Η Ανθή Βούλγαρη επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα, με μακρύ πέπλο και τα μαλλιά της σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ τα νυφικά της παπούτσια ήταν... ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες!

Η όμορφη νύφη μοιράστηκε, μέσα από τα Instagram Stories της, πολλές φωτογραφίες από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, ενώ φίλοι και φίλες έστειλαν στο νεόνυμφο ζεύγος τις πιο θερμές ευχές.

Η γλυκιά δημοσιογράφος ανέβασε και μία φωτογραφία της στο instagram, με την οποία ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν για τον γάμο, ενώ τόνισε πόσο συγκινημένη είναι από την αγάπη που λαμβάνει. 

Λίγες ημέρες πριν, δε, είχε ανεβάσει και τις βέρες τους, δίνοντας μερικά στοιχεία στους followers της για τις λεπτομέρειες του γάμου.

Να ευχηθούμε στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ