Νέα τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV - Πρεμιέρα για Αγγλικό & Ισπανικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD

- Με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ η 1η αγωνιστική της Premier League

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά στην COSMOTE TV, με την Premier League και την LaLiga Santander να είναι τα πρώτα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που ανοίγουν την αγωνιστική δράση, αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD.    

Ειδικότερα, η LaLiga Santander ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, με το ματς Γρανάδα-Μπιλμπάο (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) να αναλαμβάνει το καλωσόρισμα της σεζόν 2020-21. Το Σάββατο 12/9 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Εϊμπάρ-Θέλτα (17.00) και Κάντιθ-Οσασούνα (22.00), ενώ την Κυριακή 13/9 θα δοθεί η σέντρα για τα ματς Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ (17.00), Βιγιαρεάλ-Ουέσκα (19.30) και Βαλένθια-Λεβάντε (22.00). Η 1η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Δευτέρα 14/9 με την Αλαβές να υποδέχεται την Μπέτις (22.00).

Όλες οι αναμετρήσεις του τετραημέρου 11-14/9 θα μεταδοθούν ζωντανά & αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 2HD. 

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και η Premier League, με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ- που πρόσφατα απέκτησε τον Έλληνα διεθνή Κώστα Τσιμίκα - να συναντά στον πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Λίντς (19.30). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD και ταυτόχρονα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. 

Την ίδια μέρα, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φούλαμ (14.30, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Νιουκάστλ (17.00, COSMOTE SPORT 1HD). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα ματς Γουέστ Μπρομ-Λέστερ (Κυριακή 13/9, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Τότεναμ-Έβερτον (Κυριακή 13/9, 18.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στο ντεμπούτο της, η ανανεωμένη σε ρόστερ Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την Δευτέρα 14/9, την Μπράιτον (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), σε ένα ματς που ρίχνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της αγγλικής λίγκας.

 

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσια αγωνιστική δράση με περισσότερες από 40 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητο αθλητισμό, πυγμαχία κ.ά., αλλά και ποιοτική κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League, τα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga και Bundesliga 2, το θεαματικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη ΝΒΑ, η κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα μπάσκετ ACB Liga Endesa, σπουδαία τουρνουά τένις με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη (Nitto ATP World Tour Finals, ATP Masters 1000, ΑΤP 500, ATP 250, WTA), αλλά και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, WRC, ΜotoGP) και πυγμαχίας (UFC).

Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 560 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SERIES, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και Over The Top (OTT) πρόσβασης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ