Πώς τρώει η βασίλισσα Ελισάβετ το hamburger της; - Αναρωτιέστε; - Με μαχαιροπίρουνο; (Φωτό)

Ο αυστηρός κανόνας διατροφής

Οι σεφ του Μπάκιγχαμ δεν έχουν να λάβουν υπ’ όψιν τους μόνο το αυστηρό πρωτόκολλο στην προετοιμασία των γευμάτων της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της βασίλισσας.

 

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ για παράδειγμα, δεν τρώει ποτέ τις μπανάνες της χωρίς μαχαιροπίρουνο και θέλει τα παγάκια στο ποτό της απαραιτήτως στρογγυλά. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ένας πρώην σεφ του παλατιού, έχει ιδιαίτερη προτίμηση και στον τρόπο που καταναλώνει τα μπιφτέκια.

 

 

Ο Darren McGrady, 58 ετών, ο οποίος ήταν ο προσωπικός σεφ της Βασίλισσας στη δεκαετία του 1990, είπε στο Insider ότι το προσωπικό της κουζίνας είχε εντολές να δημιουργεί τις δικές του εκδοχές junk food για τη βασιλική οικογένεια. Και έκανε γνωστό ότι η βασίλισσα δεν τρώει γρήγορο φαγητό εκτός από μπιφτέκια που απολαμβάνει χωρίς ψωμάκι.

 

 

"Φτιάχναμε μπιφτέκια από κρέας ελαφιού, τα οποία πυροβολούσαν στο κυνήγι τους και δημιουργούσαμε ιδιαίτερα μπέργκερ αλλά πάντα χωρίς ψωμάκι.

 

 

"Ήθελαν τα μπέργκερ, αλλά όχι τα ψωμάκια. Ο λόγος είναι ότι ήθελαν να το τρώνε με το μαχαιροπήρουνό τους".

 

 

Ο Darren McGrady, ο τώρα ζει στο Τέξας, πρόσθεσε ότι η διατροφή της Βασίλισσας έχει έναν βασικό και πολύ αυστηρό κανόνα.

 

 

"Το μόνο πράγμα που θα μπορούσες να απολαύσεις χωρίς μαχαιροπήρουνο ήταν το απογευματινό τσάι". Οπότε όλα τα φαγητά έπρεπε να τρώγονται με μαχαιροπήρουνο.

 

 

Σε συνέντευξή του ο σεφ αποκάλυψε ακόμα ότι η βασίλισσα δεν έτρωγε ποτέ πίτσα.

 

 

"Στα χρόνια που μαγείρευα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα δεν έφαγε ποτέ πίτσα. Δεν μαγείρευα ποτέ πίτσα μέχρι που μετακόμισα στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ